Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zablokowana karta pamięci Micro SD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawno temu, kumpel nałożył Mi na karte pamięci Micro SD hasło oczywiscie idiota go zapomniał.

To było na telefonie Nokia 5200 i gdy wchodziłem w pliki, kazało wpisać hasło

Teraz mam telefon LG GT505 i dwie osobne karty pamięci 2gb Micro SD

Jedna działa prawidłowo, ale druga gdy wsadzam do slota, nie widzi jej kompletnie

Czy jest jakiś sposób na odblokowanie jej?

Słyszałem że jest możliwość z telefonem Nokia n95 i n82 że mimo że nie widzi karty lub widzi z hasłem może Ją sformatować i będzie jak nowa, niestety nikt z znajomych takich telefonów nie posiada

Czy jest możliwość sformatowania jej jakimś innym telefonem? Czy karta przepadła lub musze z nią iść do jakiegoś salonu ?

Opublikowano

Właśnie teraz próbuję, podłączam kabel USB wybieram opcje " Pamięć masowa " i wyskakuje komunikat, że musze mieć włożoną karte pamięci aby użyć tego woliumu, ale w " Mój komputer " wyskakuje partycja " dysk wymienny " nie można w niego wejść bo wyskakuje " Włoż dysk do stacji dysków E ", a przy formatowaniu to samo, że musze włożyć dysk. Tak jakby kompletnie karty nie widział, a działa na 100 % ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...