Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam nowej myszki

ShitMast3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak jak w temacie mam zamiar kupić nową myszkę. Aktualnie korzystam z Natec Genesis G77 Gaming Mouse, ale mam z nią 2 problemy, których już nie naprawię... Stąd mam do was pytanie : jaką mysz najlepiej wybrać do cs'a ? Zależy mi na tym, żebym mógł ruszać nią dosyć szybko po podkładce i się nie zacinała. Oczywiście szukam myszki pod usb. Wolałbym też, żeby myszka nie miała zmiennego DPI. Koszty nie wchodzą w grę.

Opublikowano

Tylko jest mały problem... Nie chcę myszy bezprzewodowej, tylko na usb ( bezprzewodowe nie są tak dokładne ). Mógłby ktoś podać nazwy myszek, których używają w ligach? Byłbym wdzięczny.

Opublikowano

Steelseries kinzu, xai

Razer deathadder

Wszystko od zowie

a4tech v-track f3 - najtańsza a i tak zajebista (sam jej używam :D)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Steelseries kinzu, xai

Razer deathadder

Wszystko od zowie

a4tech v-track f3 - najtańsza a i tak zajebista (sam jej używam :D)

Co do a4tech, to czy nie występuje ten problem, który opisałem wyżej ?? tzn. spróbuj w cs'ie obrócić się bardzo szybko (u mnie celownik stoi w miejscu). Chcę być pewien bo to już piąta myszka, którą kupuję ...

Opublikowano

Nie mam tego problemu i nigdy nie miałem, a wszystkie mychy to a4tech z serii x7 ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...