Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio bawiąc się notatnikiem odkryłem ciekawy krótki skrypt :)^^

Oto on

A działa on tak . . .

Pierwsza linijka robi wpis w linijce pliku odpowiadającej za myszkę :D "Wyłącza myszkę"

Druga linijka robi wpis w linijce pliku odpowiadającej za klawiaturę :D "Wyłącza klawiaturę"

Trzecia linijka pokazuje komunikat , który może zdenerwować ofiarę.

__________________________________________________________________________________________________________________________

Jeśli spodobał ci się mój pomysł daj 5* :)

Opublikowano

Czy Ty w ogole wiesz co to jest wirus?!?!

Wikipedia:

Wirus komputerowy to krótki program komputerowy, zwykle szkodzący systemowi operacyjnemu lub utrudniający pracę użytkownikowi komputera. Każdy wirus ma zdolność samopowielania. Jest to warunek konieczny, aby dany program można było nazywać wirusem. (...)

To co tu wkleiles to jedynie szkodliwy skrypt. A konkretniej batch`em... nazywajcie rzeczy po imieniu.

Mozesz tez podac zrodlo z ktorego to skopiowales.

Poza tym nie wiem jak to sie ma do "Niezbednika cheatera"? Jak dla mnie zly dzial, ale mozliwe ze sie myle.

Opublikowano

Nieszkodliwy skrypt? Wystarczy dodać linijkę, która wsadzi go do autoexec.bat, przerobić na program .exe(prościutka sprawa) żeby nie dało podejrzeć się kodu, i już musisz robić formata :]

9989.jpg

"Głupców nie sieją, sami się rodzą"

Opublikowano

Nieszkodliwy skrypt? Wystarczy dodać linijkę, która wsadzi go do autoexec.bat, przerobić na program .exe(prościutka sprawa) żeby nie dało podejrzeć się kodu, i już musisz robić formata :]

Czytanie ze zrozumieniem sie klania ;>

• Dodaj nową pozycję...