Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mysz i macro do niej...

MPC Fighter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam mysz A4Techa (Bloody v5) i nie umiem ustawić jej pod Battlefielda Play4Free. Nie umiem ustawić funkcji Oscar macro, ani funkcji headshoot. I tu jest moje pytanie umie ktoś to ustawić i pomógłby mi??

Opublikowano

O co chodzi z tą funkcją headshot?

Chodzi o wbudowany pseudo auto-aim :D

Tutaj masz zaprezentowane jak to działa ^^

Także mając taką myszke grasz legalnie jakby na cheatach,których na chwilę obecną nie wykryją gdyż nie mają zabezpieczeń no chyba,że ktoś cię sprzeda itp.

Opublikowano

Takich rzeczy nigdy nie można ustawić na lpm poprostu jeśli chce ustawić ultra-multicore to poprostu trzeba to ustawić i zapisać po czym wrzucić to do pamięci myszki tam będzie do tego specjalny button/guzik w oprogramowaniu Oscar/bloody.... i tak samo jest z auto korekcją trajektorii czyli coś dobrego dla sniperów :P Jeśli chodzi o tą trajektorie lotu ammunicji to nic trudnego po prostu wybierasz jaka jest to broń i zapisujesz tylko licz się z tym ,że może nie być obsługi dla bfplay4free.

Cóż dokładniej to tego nie opiszę,bo nie mam takiej myszki,więc nie mam przed sobą tego oprogramowania,ale na rzeczy coś z tego wiem gdyż mam inny model z a4tech bez takich bajerów :P

Poza tym jeśli chcesz ustawić wspomaganie owej myszki to sprawdź czy masz tak naprawdę aktywowaną opcję Core3 Ultra Gun3 (patrz ss)

A co do macro zawsze możesz sobie znaleźć na necie bądź samemu sobie stworzyć.

a4tech-1.jpg

Opublikowano

W takim razie proponuje zrób przynajmniej więcej ss z oprogramowania bloody,żeby ktokolwiek mógł ci bardziej pomóc.

Opublikowano

Napisz to w dziale Komputery. Tam Ci pomożemy. Ja na nowoczesnych myszkach się nie znam, i Ci nie pomogę. Pisz w Komputerach.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...