Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Zakończenie subskrypcji

tyskie1991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

chciałem zapytać co mam zrobić, gdy nie mogę wyłączyć subskrypcji tych reklam. Nie mogę wysłać na podane numery sms'a, są to moje pierwsze dwie reklamy i w oby dwóch nie mogę tego uczynić. Za jedną doszły nx'y, za drugą nie.

Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Powinieneś później dostać sms z treścią "jeżeli chcesz anulować subskrypcje wyślij STOP na numer 1234" coś w ten deseń

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Tak dostałem najpierw sms z PIN'em, a potem sms z informacją, że będzie pobierane 6zl trzy razy w tygodniu i numer na który mam wysłać sms stop, a drugim stop ok. Wysyłam na podany numer i nie chce pójść. Karta w Play, próbowałem przekładać kartę sądząc, że to może być wina telefonu, ale też nic.

Opublikowano

Zgadza się miałem ten sam problem lecz musisz cierpliwie poczekać od około 10-20 minut, zawsze też możesz wpisać w google nazwe usługi np: bemydate dezaktywacja ( jedna z tych usług ) i wyskoczy Ci strona z regulaminem w którym będzie podana treść i numer sms'a dezaktywacyjnego ;)

2e4ezhz.png

Opublikowano

Robiłem te reklamy wczoraj... wysyłam na numer podany w sms'ie i treść też taka sama jaka jest w nim. Zobaczę jeszcze przez tą przeglądarkę ;)

Edit

Wszedłem w ten link :

To jest ukryta treść, proszę

i wysłałem według wzoru, ale nadal wyskakuje mi że nie da się wysłać tej wiadomości.

Opublikowano

Tak dostałem najpierw sms z PIN'em, a potem sms z informacją, że będzie pobierane 6zl trzy razy w tygodniu i numer na który mam wysłać sms stop, a drugim stop ok. Wysyłam na podany numer i nie chce pójść. Karta w Play, próbowałem przekładać kartę sądząc, że to może być wina telefonu, ale też nic.

A co to znaczy nie chce ci pójść ? wyskakuje jakiś błąd ci ? czy co?

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Wysyłam tak jak każdy inny sms, z tym że wysyłanie trwa kilka, kilkanaście sekund, po czym wyskakuje komunikat, że nie można wysłać wiadomości.

Opublikowano

Zobacz w wiadomościach, powinna być nazwa numeru np: INFO60554 i może gdzieś tam masz wiadomość że już jest zdezaktywowana

2e4ezhz.png

Opublikowano

Nie nic nie dostałem takiego. Mam tylko wiadomości informujące o pobieraniu kasy z konta, a zarazem jest w nich zawarta treść i numer, na który trzeba wysłać sms'a, aby zakończyć subskrypcje. Z tym tylko, że nie mogę na nie wysłać tych esków ;p

Opublikowano

Kontakty->Biuro Obsługi
Mówisz że dostajesz niechciane sms'y i chciałbyś to wyłaczyć,
Oni pytają się z jakiego numeru, Ty im podajesz i done :)
Przynajmniej u mnie tak było :)

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

Możesz też zakończyć subskrypcję poprzez drogę e-mail :)

W moim przypadku, też tak robiłem gdy chciałem doładować konto :p

01ozh2.jpg

hr250w.jpg

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Dzięki wielkie Wilczek, nie pomyślałem o tym. Właśnie tą reklame robiłem, ale druga z nich to Enterfactory, wiesz może jak tam dezaktywować drogą mailową?:)

Jeśli tak to prosiłbym o jakiś link, screen tutaj lub na PW :)

Opublikowano

Dzięki wielkie Wilczek, nie pomyślałem o tym. Właśnie tą reklame robiłem, ale druga z nich to Enterfactory, wiesz może jak tam dezaktywować drogą mailową? :)

Jeśli tak to prosiłbym o jakiś link, screen tutaj lub na PW :)

Powinien Ci przyjść sms z możliwością dezaktywacji, innego sposobu nie widzę, bądź zadzwonić do operatora o wyłączenie tejże usługi :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...