Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Fifa 13 - Kombinacja Strzałek

Patrix0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Mam otóż pewien problem z kombinacją strzałek, a mianowicie lewa i dolna razem wciśnięte nie dają odpowiedniego efektu. W przypadku gdy zawodnik powinien biec na ukos lub bardziej w stronę bramki po kliknięciu tych klawiszy zawodnik biegnie tylko w dół w stronę autu, ale to nie jedyne udręczenie, ponieważ nie mogę podać na ukos mam do wyboru albo w dół albo w lewo. Nie wiem czy mnie do końca zrozumieliście, bo dość dziwnie to napisałem, ale myślę, że da radę mniej więcej treść ogarnąć. Aha i jeszcze sprawa problemów, które wykluczyłem, a mianowicie:

- nie działająca klawiatura (w pełni działa i w innych grach każda kombinacja strzałek daje odpowiedni efekt)

- nie działająca strzałka (jak wyżej w pełni działa)

- wyczerpane baterie (niemożliwe, ponieważ w innych grach działa)

To chyba tyle, dzięki i pozdrawiam!

Opublikowano

Takie są efekty grania w Fife na klawie ;-). Polecam kupić najzwyklejszego pada. Klawa się po prostu nie nadaje to tego typów gier. Możesz mnie zgłosić,ale taka jest prawda ;-).

@Tak, wiem nie odpowiedziałem dokładnie na twoje pytanie .;D

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Takie są efekty grania w Fife na klawie ;-). Polecam kupić najzwyklejszego pada. Klawa się po prostu nie nadaje to tego typów gier. Możesz mnie zgłosić,ale taka jest prawda ;-).

@Tak, wiem nie odpowiedziałem dokładnie na twoje pytanie .;D

Wątpie żeby to było od klawiatury, ponieważ wcześniej działało mi to normalnie, a dopiero teraz coś się zepsuło. ;/

Opublikowano

Raczej nic nie poradzisz, pewnie masz źle ustawione sterowanie. Spróbuj zmienić.

Patrzyłem opcje i są tak jak były.. Mam wrażenie jakby w FIFIE lewa strzałka nie działała, ale nie wiem dlaczego.. No nic spróbowałem naprawić instalację i pogrzebię jeszcze trochę w ustawieniach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...