Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pliki by Terenzo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.

Mam problem a mianowicie gdy wpisuje swój login lub hasło wyskakuje "Błąd pod czas łączenia się z serwerem"

a gdy wpisze byle jaki login lub haslo wyskakuje "nie prawidłowy login lub hasło"

nie wiem w czym jest problem w root zostały zmienione ip pod serwer dedykowany (mój) Pong jest taki sam game i w metin2.bin

ch1 syserr:

To jest ukryta treść, proszę

ch1-syslog:

To jest ukryta treść, proszę

Za pomoc rozdaje ++++

Pozdrawiam.

Opublikowano

Serwer dedykowany dostałem ze tak powiem do dyspozycji wiec raczej nie będzie z końcówka 100 stawiałem nie dawno z plików derina i nie było problemow. Zauważylem ze nie tylko ja mam z tym problem tylko więcej osób tylko w zadnym temacie nie jest wyjaśnione jak to zrobić a jestem przekonany ze się da wiec proszę was o pomoc

Opublikowano

Jeśli masz clientside Terenza to wszystko powinno grać, ale jeśli masz jakiś klient i edytowałeś server info to tak "nie prawidłowy login lub hasło" wyskakuje Ci gdyż on ma połączenie z logowaniem i wyskakuje, a "Błąd pod czas łączenia się z serwerem" wyskakuje Ci gdyż masz zły port do chanlea, on łączy się z logowaniem ale nie wije an chanel. Do chanela pierwszego jest port 13001. Bo zapewne masz 13000

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...