Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Używanie skilli

Shilin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

W sumie to nie wiem jak dokładnie to opisać. Kilka razy na YT widziałem jak ludzie grali np. Lee Sinem i przy uzywaniu skilli miałem wrażenie że tylko wciskał Q,E i czar bez kilkania LPM leci w stronę kursora. Jeżeli jest to tylko mój wymysł to przepraszam, ale miałem wrażenie kilka razy że coś takiego jest. Czy mógłby ktoś mi wytłumaczyć gdzie to jest, jeżeli jest...

1309731898_by_rafalovy.gif
Opublikowano

W opcjach gry możesz ustawić Inteligentne Użycie spella, w ten sposób skillshot leci tam, gdzie leży kursor myszy.

Opublikowano

Sa to tzw smartcasty, poczyhtaj troche o tym lub poogladaj filmy na YT. Moim zdaniem jest to bardzo przydatne.

Opublikowano

@Top

Są to smartcasty. Ustawiasz je w opcjach. Ułatwiają combo, lecz ich używanie jest na początku trudne.

Ogólnie przydaję to się jeśli chcesz zmniejszyć czas wyprowadzenia Comba o 1-2sekundy.

Jeśli chcesz na nich grać to polecam na początek Katarine, bo ma 2 skille celowane albo Akali (3skille celowane) ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...