Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Metin2.pl błąd pliku newkamerfunc.mix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam problem z uruchmieniem metina. Po próbie włączenia go wyskakuje error:Niepoprawnie został zainstalowany mod , przeinstaluj moda lub usuń plik newkamerfunc.mix aby móc grać. Gdy usune ten plik to inne mapki oprócz m1 i dt są jednokolorowe ( widać tylko moby , metki , drzewa i duże kamienie , najczęściej jest to kolor brązowy lub czerwony). Gdy zmieniam channel lub robie rlg gdy jestem na innej mapce niż m1 lub dt to nie widać postaci na ekranie , na mini-mapie widać że się poruszam a na ekranie nie widać nic :( Gdy usune ten plik to również nie działa mod , jest zwykły metin2 nawet gdy odpalam zwykłego metka albo moda. Proszę o pomoc

Opublikowano

Kolega ma win 7 a ja xp , mu działa normalnie a od niego brałem metka a mi te mapy szwankują . Po kliknęciu PPM na ikone metka nie mam opcji uruchomienia jako admin. Metek był spatchowany ale nie było najnowszego kamera. Kolega od którego brałem metka(bo mam tylko 3g transweru na mies) mówi że może być to wina karty graficznej i trzeba by było zaktualizować , zaktualizowałem i nic , proszę o pomoc. Dodam że "zacina" sie metin jak załadował mi się już ten pasek i mnie nie wrzuca do gry.

Opublikowano

Zapomniałem dodać że próbowałem zaktualizować , ale nie było nowych aktualizacji sterowników karty graficznej. Zainstalowałem jeszcze raz moda i nadal problem z mapkami ale moge wejść do gry. Proszę o szybką pomoc bo 105lv sam się nie wbije:D

Opublikowano

ty masz najnowszego metka pl`a spatchowanego i do niego moda wgrywasz? jak masz problem z mapkami to źle coś robisz, wgraj tego moda na pl`a normalnie do klienta spatchowanego pl`a i odpalasz przez moda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...