Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Neverwinter

Adriano™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Jak dodawać moce do naszej postaci? Nie chodzi o skile, skile umiem dodawać

2. Jak dodać staty do postaci? (ogolnie jak dodawac, obojetna rasa/klasa)

3. Co dodawać i ktore skile maxować u niziolka daggera?

5. W grze jest cos takiego jak bony w eq, zmiana bonusow?

6. Co daja osiagniecia na ktorym lv bedzie mi je zaliczac? Mam 9.

7. Jak wylaczyc czat gry?

Daje like

Opublikowano

-Nie wiem o co Ci chodzi.

-Wciskasz C i tam masz po prawej stronie Pokaz Historię wartości atrybutów , dodajesz punkty , akceptujesz i tyle. Co 10 lv można to robić, tyle że na 30 oraz 60 dodaje Ci samo , musisz tylko akceptować ponieważ dostaje się 1 punkt do każdego statusu.

-Znajdź lub stwórz Build postaci i dodawaj punkty umiejętności według tego stworzonego buildu.

To jest ukryta treść, proszę
polecam skorzystać z tego, jest to mój build i jest zajebisty.

- Nie ma.

- Przez osiągnięcia twoja postać staje się silniejsza , polecam skorzystać z powyższego filmu i w ten sam sposób dobrać osiągnięcia oraz umiejętności.

- w opcjach czatu.

Opublikowano

Masz like, a o co chodzi z skilem aktywnym Atak z ukrycia? Jak to dziala, jak w krzach jestem np. czy w inny sposob?

Opublikowano

Masz like, a o co chodzi z skilem aktywnym Atak z ukrycia? Jak to dziala, jak w krzach jestem np. czy w inny sposob?

jest to cecha klasowa która zwiększa prędkość biegu gdy jesteś ukryty , ona później się nie przyda , więcej niż 1 punktu nie dawaj.

Opublikowano

A można wiedziec jak ja odpalic? Co musze robic dokladnie zeby zadziala?

Pytanie. O co chodzi jak mam pt i cos podnosze jakis drop, i wyswietla sie dlugo pasek ze podnosze item i nagle pisze Zrezygnowales i item leci do 2 osoby z pt?

Opublikowano

A można wiedziec jak ja odpalic? Co musze robic dokladnie zeby zadziala?

Pytanie. O co chodzi jak mam pt i cos podnosze jakis drop, i wyswietla sie dlugo pasek ze podnosze item i nagle pisze Zrezygnowales i item leci do 2 osoby z pt?

to nie jest Skill ofensywny sama nazwa mówi "Cecha klasowa" czyli dodatkowy bonus dla naszej postaci. Można umieszczać je na pasku są takie dwie miejsce (żółte).

Działa na tej zasadzie jak byś rzucał kostką , po prosty gdy osoba z pt podniesie jakiś item to losuje komu by dać dany item no i tyle inaczej wytłumaczyć tego nie umiem. Można to zmienić w opcjach pt tzn ustawić na poziom grabienia czy jakoś tak.

Opublikowano

Nie rozumiesz mnie.

Gdzie mam się ukryć żeby ten skil się odpalił? Jak go odpalić, bo przecież nie działa on non stop tylko jak jestem ukryty, chodzi mi jak sie ukryc zeby sie wlaczył. Dam like ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...