Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Cashe

mati1mateusz3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesli anulowales subskrypcje to nic nie zaplacisz. Anuluje sie ja tak: (zazwyczaj)

Jesli musiales wyslac np haslo OK na nr 12345 to na ten sam numer wysylasz STOP OK. Jesli wysylales TAK to wysylasz STOP TAK. Jesli przyjdzie ze usliga jakastam zostala zakonczona to nie zaplacisz. Jezeli przyjdzie ze nie masz aktywnych uslug to tez nie zaplacisz. A jesli przyjdzie cos innego to najlepiej tu napisz xD

Opublikowano

nie wpisalem numer i siec , wyslali smsa z pinem , wpisalem go ,dostalem nxy i wyslalem stop na 60543 i pokazalo ze prenumeraty sa wylaczone xD

przed tym stop to przyslali sma ze codziennie prenumerata za 6.15, jesli chcesz wylaczyc wyslij stop na 60543. no i ja wyslalem a na koncie mialem 17 gr od roku i nic nie wzielo

Opublikowano

W niektorych reklamach zeby dostac NX'y jest wymagane zeby pociagnelo kase z konta. Jak nie zabierze to nie dojda nx. Jesli anulowales.juz i nie zabralo to nie bedziesz mial nx i nie zabierze tez nic z konta.

Opublikowano

Jesli anulowales.juz i nie zabralo to nie bedziesz mial nx i nie zabierze tez nic z konta.

Jak nie ? Ja anulowałem , zaraz patrze i nie mam 10 zł na komie -..- A nx'ow nie mam ... Chyba że wczasie kiedy anulowałłem doszła wiadomość o zapłacie -...-

Opublikowano

Jak nie ? Ja anulowałem , zaraz patrze i nie mam 10 zł na komie -..- A nx'ow nie mam ... Chyba że wczasie kiedy anulowałłem doszła wiadomość o zapłacie -...-

Bycmoze robiles reklame ktora pobierala kase za kazdy sms przychodzacy/ wychodzacy. Trzeba czytac co pisze na dole strony na ktorej sie robi reklame. Tam jest wszystko opisane.

Opublikowano

No i co ?

Wzieło mi kase ,a nx'ow nie ma ... pisałem do supprotu i coś pisało że oddadzą kasę ... kasy dalej nie ma .. -.-

Opublikowano

jak wejść na tę stronke i mieć za darmo te nx ?

http://www.mpcforum.pl/topic/745466-tut-darmowe-zarabiane-nexon-cash/

:)

No i co ?

Wzieło mi kase ,a nx'ow nie ma ... pisałem do supprotu i coś pisało że oddadzą kasę ... kasy dalej nie ma .. -.-

Nigdy nie oddadzą kasy z telefonu bo akceptujesz regulamin subskrypcji ;p

Jak już to NX Cash, choć to wątpliwe.

Nie każda reklama działa ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie wpisalem numer i siec , wyslali smsa z pinem , wpisalem go ,dostalem nxy i wyslalem stop na 60543 i pokazalo ze prenumeraty sa wylaczone xD

przed tym stop to przyslali sma ze codziennie prenumerata za 6.15, jesli chcesz wylaczyc wyslij stop na 60543. no i ja wyslalem a na koncie mialem 17 gr od roku i nic nie wzielo

Jak pin dostaniesz to szybko stop na jakis tam numer :)

A no i jeszcze jedno :D mialem 35nx dostalem 1090 i jakim cudem mam 1865? :D

dają do 11 sierpnia o 30% wiecej :D

Kup startery za 5 zł a nie z twojego numeru :)

Opublikowano

Jak pin dostaniesz to szybko stop na jakis tam numer :)

dają do 11 sierpnia o 30% wiecej :D

Kup startery za 5 zł a nie z twojego numeru :)

1. STOP ( nazwa usługi ) na podany numer.

2. Na reklamy tego nie ma, jedyni eepin, psc, dopay. Dlatego dostał więcej bo określona stawka nx reklamy jest błędna często :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...