Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Szybki poziom

MiszczunioSzach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was pytanie drodzy użytkownicy.Gram w shakes fidget od paru dni posiadam 18 poziom , jade na grzybach , codziennie

robie 3 paski awanturniczosci.Czasami walcze w lochach. i dziennie wpadają z dwa levele.A dzisiaj zauwazylem ze 1 gracz w rankingu mial rano 108lvl a pod wieczor prawie 123 o.O jak to mozliwe.Wytlumaczccie mi jak mozna tak duzo expa zdobyc w jeden dzien :)

Opublikowano

Wiem o kim mówisz ten gość jest na s24, też się zdziwiłem jak wbił ponad 10 lvl-i ale potem zrozumiałem jak- wbił chyba z 8 lochów

Opublikowano

Haha, też to wczoraj zobaczyłem. ;d Pewnie jedzie na samych grzybach. Też mi przyszło do głowy tak jak up2 że zostawił sobie z 10 lochów i teraz je zrobił...

gnYrBkB.png

Opublikowano

Ej na tym 19lvl lepiej wykonywac zadania na prawie same doswiadczenie czy zadania co przewazaja zlotem ?

doswiadczenie zdecydowanie, zdobedziesz szybko lv potem bedzie Ci leciec w uj więcej kasy;)

Opublikowano

Może miał farta i miał misje z dużą ilością exp'a i miał najlepszego wierzchowca :) ?

Opublikowano

to i tak by nie zdobyl 15 leveli . musialby z 40 lochow przejsc a z tego co patrzylem na jego profil to przeszedl 2 chyba.

mógłby zdobyć ponieważ ja nabiłem 17 na samych lochach jak sie po półtorej lvla dostawalo to sie da :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...