Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bugi Na Serwerach

ZeusekHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dziś pytam się was czy znacie jakieś bugi na serwerach podobne do bugu na sm na XenoxMT2 dzięki któremu moglismy się wzbogacić ?

Proszę o Bugi w ten Deseń ,a także opisanie bugu i napisanie na jakim serwerze/rach występuje

Nie muszą być to bugi i wyłącznie na kase mogą być na coś innego lecz wływając na rozgrywkę (tzn. ''Ulepszając'' nas)

Pozdrawiam

Zeusek

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

se napraw idioto

Jak Się Do Mnie Odnosisz to z szacunkiem bo jestem napewno od ciebie starszy i jak nauczysz się czytać to dopiero pisz posty ..

Ja prosze o podawanie bugów czyli chcę z nich skorzystać :) i prosze bez wyzwisk .. dzieciaku :)

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

/dice -2147483648 2147483647

Można to potraktować jako bug ;)

Ten bug zostal zalatany na wszystkich wysoko sie ceniacych serwerach. Na dodatek w komendzie masz maly blad :)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Na szamanie jest chyba, że jak masz dowództwo na P, to u healera omdlenie dłużej trwa, ale nie wiem, czy jeszcze działa.

Opublikowano

Na szamanie jest chyba, że jak masz dowództwo na P, to u healera omdlenie dłużej trwa, ale nie wiem, czy jeszcze działa.

Podobnie jak i u mentala tapniecie ^^

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...