Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Theris.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Lepszy do PvP ninja dagger czy archer? (rzadko gram ninją, ale postanowiłem dla odmiany...)

2. Jeżeli daggerem to jakie kupować sztylety do pvp? Um, czy sr.. Za jaką kwotę je kupię?

3. Jeżeli archerem to łuk sr czy um i za ile takowy kupię?

4. Na czym najlepiej zarabiać, bo widzę, że małże spadły.. To samo tęczki... ;d

PS. Gram po dłuższej przerwie... (prawie miesięcznej).

Z góry dzięki.

1377019234-U697852.png

Opublikowano

1. Wg mnie Dagger

2. Um

3. Też Um (Jak Ci się uda to 17Um+Lud za 1kkk kupisz (Zdarzają się tacy debile xD)

4. Najlepiej metale. Ich ceny są raczej stałe.

Opublikowano

1. Lepszy do PvP ninja dagger czy archer? (rzadko gram ninją, ale postanowiłem dla odmiany...)

2. Jeżeli daggerem to jakie kupować sztylety do pvp? Um, czy sr.. Za jaką kwotę je kupię?

3. Jeżeli archerem to łuk sr czy um i za ile takowy kupię?

4. Na czym najlepiej zarabiać, bo widzę, że małże spadły.. To samo tęczki... ;d

PS. Gram po dłuższej przerwie... (prawie miesięcznej).

Z góry dzięki.

1. Dagger

2. Średnie + w 6/7 szybkość ataku, kosa wtedy. - Dobre średnie + ludzie i 6/7 około 15 kkk

3. UM około +20 i 10 lud około 15/20 kkk za tyle kumpel sellał 22 um i 10 lud

4. Ulepszacze z mapki +100, za sztuke dostaniesz około 400/500 kk.

Opublikowano

2xup,

Okej, dzięki :x

@top

Za ile mogę sprzedawać dodania i zmianki 6/7 bonu... Bo myślę, że na chwilę obecną (a właściwie mój lvl) mógłbym na tym zarobić... ;d

1377019234-U697852.png

Opublikowano

2xup,

Okej, dzięki :x

@top

Za ile mogę sprzedawać dodania i zmianki 6/7 bonu... Bo myślę, że na chwilę obecną (a właściwie mój lvl) mógłbym na tym zarobić... ;d

Sorka, że trochę off ale mam dla Ciebie dobrą radę. Nie sprzedawaj, zostaw dla siebie zobaczysz, że Ci się mocno przydadzą a trudno będzie potem znaleść.

Opublikowano

No dobra... Więc poradź mi dobry sposób na zarobek :D Mam ninje 72 lvl, woja 80, dropka 55 (na metki w sohan).... Jakieś pomysły? :>

Z góry dzięki ;)

/edit:

Ma ktoś pomysł jak ograniczyć crash klienta? :p Ciągle wyskakują mi te błędy z visual++... Myślałem, że za dużo metków włączonych, ale mam na raz ok. 3-4 klienty na chodzie, ramu jeszcze sporo dostępne itd, itd., a tu nic... Nadal to samo ;/

1377019234-U697852.png

Opublikowano

@refka.

PS. Przepraszam, że godzinę przed upływem doby, ale niestety za godzinę mnie nie będzie, a chciałem, żeby temat był trochę bardziej widoczny. Mam nadzieję, że moderatorzy mnie zrozumieją :)

Pozdrawiam ;x

1377019234-U697852.png

Opublikowano

No dobra... Więc poradź mi dobry sposób na zarobek :D Mam ninje 72 lvl, woja 80, dropka 55 (na metki w sohan).... Jakieś pomysły? :>

Z góry dzięki ;)

/edit:

Ma ktoś pomysł jak ograniczyć crash klienta? :P Ciągle wyskakują mi te błędy z visual++... Myślałem, że za dużo metków włączonych, ale mam na raz ok. 3-4 klienty na chodzie, ramu jeszcze sporo dostępne itd, itd., a tu nic... Nadal to samo ;/

Co do zarobku to lec wojem 80 na red las i bij metki.

Z metkow dropia "magiczne kamienie" - 1 kamien kosztuje okolo 600-800kk.

W godzinke idzie zarobic z 5-6kkk, gdy gralem w tamtym miesiacu to jeszcze drobrym motywem bylo m1.

Rekawica + 15 lvl + metki = malze !:D

Malz to 150-200kk na rynku. Z 1 metka dropi od 1 do 3 malzy wiec zarobek tez piekny.

Co do bledu, to tu Cie zasmuce.

Nie da rady tego naprawic.

Jest to problem z binka w cliencie i to wina administracji ktora wydala "dziurawego" clienta.

Moze kiedys to naprawia. :)

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...