Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzięki

Dynamiczny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jak juz wiece PSP bedzie zamknięte. NIe mam zamiaru wracac na globala, i wydawac pieniedzy a nastepnie płakac ze wydalem kase na jakies badziewie. Oczywiszcie moge przeciez grac bez kupna takich rzeczy ale to nie ma sensu jak 90% lata z famasem i PRO Bronaimi.

Dlatego kończę moją przygode z WarRockiem. Pisze to tutaj aby dotarło to do kazdego gracza.

Osobiscie dziekuje wszystkim za gra.

Szczególne podziekowania dla:

Cwaniaky, Ichimaru, Skinnyman, LubieCie3, salieri, Pleban Ponury, xrolnik, CiemnaStefa, Kredens1,Sharrot, Napisal bym z pewnoscią więcej osób ale po prostu jeszcze nie moge sie pogodzic z tym ze juz więcej nie pogram na PSP. Jezeli o kimś zapomnialem to sorry.

Oczywiscie dziekuje Administracji Serwera:

Kamel- za te noce eventow, Hardcoder, Mankej, Kamilos, Regz, Traffic,

Dzieki za udostępniliscie mi grę na tym serwerze przez ponad rok. Przygode z serwerem zaczalem ok sierpnia ( ok 20 sierpnia jak sie nie mylę).

Oczywiscie Podziekowania dla kazdego gracza warrocka z tego forum.

Dziekuje tez moderatora i KidMod'ą Gdyby nie to forum nie dowiedział bym sie o tym serwerze.

Bede tu wchodził czasami :), Mysle ze to chyba wszystko.

Jeszcze raz dzieki.

Dynamo_EXT Player WRPSP

320551442138510845087.png
Opublikowano

Dzięki, dzięki, ale ten temat muszę usunać, bo nie pokrywa się z tematyką forum ;-) Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś będziesz grał w WarRock'a. Trzymaj się :P

1393461645-U349224.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...