Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś na modzie działało coś takiego, że włączałem tam "drop hack" wywalałem itemek, szedłem sobie bardzo daleko i jak najechałem na ten przedmiot to mi go zbierało na odległość. Teraz w tym nowym modzie to nie działa, a paru osobom widzę, że działa. Da radę jakoś to inaczej zrobić xD ? Albo ma ktoś starszą wersję moda ? Próbowałem range pick up by erpel ale wyskakuje jakiś błąd gdy daję start. W starszej wersji kamermoda np. z 2012 roku na 100% działa, po widzę ludzi którzy tego używają. Proszę o pomoc.

ae8pc4.jpg

Opublikowano

z bliska dziala musisz byc z osoba jakas w pt i ona musi byc offline wlaczasz sobie drophack i kursorem jedziesz na itemki.

a tak jak up z daleka nie dziala chyba ze odpalisz sobie sh i bedziesz szybko lapal ale jest inny sposob na to zeby nikt Cie nie zbanowal ;))

Opublikowano

Dzięki :D, ale już kumam jak to robią. Jak cie dedną dajesz ghost i podchodzisz sobie do gościa i mu zabierasz itemki :).

ae8pc4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...