Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagłe problemy z aktualizacją

FeFnusoowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Otóż nastały mnie nagłe problemy z aktualizacją Tery Online. Wcześniej wszystko ładnie się patchowało i po pewnym czasie (tygodniu) przerwy nabrałam ochotkę na gierkę, przed zalogowaniem wszystko ładnie idzie, jednak po zaczyna się problem. Gra nie chce się aktualizować i jest napisane, że pobrało 0%, szacowanie czasu się ciągnie aż do końca świata.

Nie wiem o co chodzi a co najlepsze nie miałam nigdy problemów z tą grą, może przeciążenie serwera? Pomóżcie, z góry wielkie dzięki. :*

@ OJEJ NIE ZAUWAŻYŁAM, jest napisane, że jest jakiś błąd pliku na paseczku tam gdzie niebieska kreseczka powinna iść ładnie w prawo. ;c

Rynthym rynthym. :D

Opublikowano

a możesz jakiegoś ss podesłać co ci wyskakuje dokładnie i spróbuj wejść w opcje lanchera i masz" click here to begin repair " i daj to może pomoże .

75775358773159538492.png

Opublikowano

w moim przypadku (Miałem to samo) musiałem ściągać gre od nowa bo ciagle jakies pliki były uszkodzone :/

signature@502084303-mmxxl123@eu@0@1@1101
Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Aside a możesz dokładnie powiedzieć gdzie się znajduje ta naprawa plików? W launcherze bezpośrednio po jego włączeniu czy w folderze z grą? Szukam i zbytnio tego nie widzę a dość sporo tego.

EDIT: Już znalazłam, zobaczę co da się zrobić.

EDIT2: No słuchaj nie mogę za ciula tego uruchomić, jest tak jakby niedostępny dla mnie i nie wiem co i jak.

Rynthym rynthym. :D

Opublikowano

widać albo się pomyliła albo specjalnie ale to jest launcher tery amerykańskiej :D bo europejsi wyglad ainaczej

signature@502084303-mmxxl123@eu@0@1@1101
Opublikowano

ale jeśli jej sie nie pomyliło to nie wiem czy znajdzie pomoc z tym akurat na forum bo raczej nikt nie gra tu w amerykańską tere

75775358773159538492.png

Opublikowano

Up@

to jest link z głównej strony tery więc nie wiem co masz złego z tego . To jest tak samo jak byś klikną na to po rejestracji bo to jest z tego link ;)

75775358773159538492.png

Opublikowano

Tak dla ciekawości miałem ten sam problem jak wielce się zdziwiłem jak spamowanie przyciskiem start/stop pomogło ^^ Noobskie ale pomogło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...