Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do Minigier

SsKacpersS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bot nie jest mojego autorstwa, działa na zasadzie, że zwiększa liczbę punktów na każdej grze, więc np. taki staw robisz za pomocą dziesięciu rybek. Bot nie wiem czy jest wykrywalny, ale używam go do stawu 20x5 (w około pięć minut wpada) i do tego czasu nie zostałem zbanowany. Obsługa jest prosta:

1. Włączamy NT.

2. Włączamy Bota.

3. Wybieramy ścieżkę dostępu do pliku NosTale.exe

4. Włączamy odpowiedniego bota z pośród czterech opcji

(Wood Hack - tartak,

Stone Hack - kamieniołom,

Fish Hack - staw [mało wykrywalny],

Shoot Hack - strzelnica)

Link do Bota:

http://speedy.sh/KCs2W/NMiniTool.exe

Link do Skanu:

https://www.virustotal.com/pl/file/64cf73f63da38e9f6103011acb103f55761b326af536417cfbb18264bde3558f/analysis/1375040223/

Opublikowano

Nie wiem na czym robisz, ale jak już w opisie pisałem, używałem tylko do stawu, a bana nie dostałem :P Więc jeśli możesz to ostrzeż, na której mini grze bany wpadają to edytuje post :P

Z góry dziękuję :D

Opublikowano

A czy ja napisałem, że to jest bot mojego autorstwa ?? 4/5 botów i cheatów masz z niemieckiego forum, a jeśli jesteś na tyle ograniczony, że tylko zauważasz to w tym temacie to przeglądaj inne, poza tym twój post zalicza się pod spam, bo nie jest na temat bota

Opublikowano

Ale też nie napisałeś czyjego jest autorstwa więc jakby nie patrzeć to tak jakby przywłaszczanie.
A co do bota to bot dobry na tartak tez można nie dostać bana lecz trzeba też włączyć innego :>

• 4 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki za cheata bardzo fajny i gorąco polecam .. :)

Nie wiem czy to spam czy co, ale nie dość, że link jest nieaktywny to takiego typu cheaty są już wykrywalne, a kto by chciał dostać bana na postaci 50+ z repą przywódca...

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...