Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Groźby na faceeboku.

RaymanGT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio typowy gimb mnie zdenerwował na facebooku:

5az7w9.jpg

Czy jak to gdzieś zgłoszę, co może mu grozić? Może on mi zapłacić w ogóle jakiś hajs?

Opublikowano
"Art. 190. § 1. Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2."

Opublikowano

"Art. 190. § 1. Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2."

Gamus, zostało Ci troche maści? Bo byś wysłał tamtemu kolesiowi.
Opublikowano

Jeśli walczysz o dziewczynę, no to okej - zgłoś go, ale jeśli to "los przypadku", no to może lepiej nie - zniszczysz mu życie, te 2 lata jakby dostał więzienia czy tam kuratora. Po prostu nie rób drugiemu, co Tobie nie miłe, a On zapewne, gdy to pisał, działał pod wpływem impulsu/nerwów.

Opublikowano

Jeśli walczysz o dziewczynę, no to okej - zgłoś go, ale jeśli to "los przypadku", no to może lepiej nie - zniszczysz mu życie, te 2 lata jakby dostał więzienia czy tam kuratora. Po prostu nie rób drugiemu, co Tobie nie miłe, a On zapewne, gdy to pisał, działał pod wpływem impulsu/nerwów.

Nie walczę o dziewczynę, ten chłopak jest z drugiego końca polski i nigdy mnie nie zobaczy na oczy.

Ten chłopak ma 16 lat.

Opublikowano

W dodatku ty go wyzwałeś od ku*w, czyli on też cię może pozwać za znieważenie.

Opublikowano

Za pojedynczą groźbę raczej nic mu nie zrobią (mogę się mylić). Ale jakby groził Ci przez jakiś czas to mógłbyś to zgłosić jako staling.

1374779867-U977016.png

Opublikowano

Nie walczę o dziewczynę, ten chłopak jest z drugiego końca polski i nigdy mnie nie zobaczy na oczy.

Ten chłopak ma 16 lat.

No to czym Ty się kolego przejmujesz? Olej sprawę i tyle, bo kasy nie dostaniesz, gdyż nie spowodował Ci żadnego uszczerbku na zdrowiu, a więcej będziesz miał nerwów przez te ciąganie po sądach.

Pomyśl, że jak już wyjdzie z "kicia", gdzie najprawdopodobniej będzie siedział z dryblasami, odbije mu na główkę, i jak wyjdzie to będzie chciał Ci zrobić krzywdę.

Opublikowano

Za taki tekst? nigdy go nie ukrają prędzej gdy będzie cie gnębić kilka dni... albo będzie ci grozić kilka dni

Opublikowano

Zgłoś to, nie będzie frajer sobie skakał ... coś tam mu zagraża :)

Jak się wystraszył xD

Opublikowano

Witam, ostatnio typowy gimb mnie zdenerwował na facebooku:

5az7w9.jpg

Czy jak to gdzieś zgłoszę, co może mu grozić? Może on mi zapłacić w ogóle jakiś hajs?

Maksymalnie 20 % ostrzeżeń .

Weteran
Opublikowano

Ja to bym wymusił, aby Cie przeprosił jeszcze grzecznie i dał sobie z nim spokój, niewarto :)

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Jak zobaczyłem to foto , padłem . Ale się stało gimb ci groził i odrazu chcesz to zgłosić ? xD

Tak, chciałem wyciągnąć z niego jakikolwiek hajs na wakacje, ponieważ żaden pajac nie będzie tak do mnie pisał ;)

Opublikowano

Będziesz 16 latka z drugiego końca Polski podpierdalał na policje? Gratuluje :) Poza tym za takie coś to najpierw jest zazwyczaj upomnienie.

Tak, chciałem wyciągnąć z niego jakikolwiek hajs na wakacje, ponieważ żaden pajac nie będzie tak do mnie pisał ;)

Czyli mówisz że jesteś zwykłym cwelem tak :)?

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Hahah co za ciota. Leć już zgłaszać frajerze.

PS słuchasz chujowego rapu.

e: oczywiście street creditu już nie masz i mieć nie będziesz.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Ha Ha Ha ! Panie tworco tematu mam beke z ciebie ! Moze odrazu pozwij wszystkich co cie od kurew wyzwia. Ale jak lubisz rujnowac zycie innym to mozesz sprobowac go pozwac ...

"Chcialem wyciagnac hajs na wakacje..." - Cwel jak ich malo :>

61093c6efb.png

Opublikowano

Dostałby upodmnienie/kuratora jednak nie warto niszczyć życia gimbowi który nie wiedział co robił. Na przyszłość będzie wiedział, jak nie postępować ;) Przeprosił to daj mu spokój

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Dostałby upodmnienie/kuratora jednak nie warto niszczyć życia gimbowi który nie wiedział co robił. Na przyszłość będzie wiedział, jak nie postępować ;) Przeprosił to daj mu spokój

Okej, wydaje mi się że każdy zasługuje na drugą szanse. ;)

Hahah co za ciota. Leć już zgłaszać frajerze.

PS słuchasz chujowego rapu.

e: oczywiście street creditu już nie masz i mieć nie będziesz.

Ha Ha Ha ! Panie tworco tematu mam beke z ciebie ! Moze odrazu pozwij wszystkich co cie od kurew wyzwia. Ale jak lubisz rujnowac zycie innym to mozesz sprobowac go pozwac ...

"Chcialem wyciagnac hajs na wakacje..." - Cwel jak ich malo :>

/ Co do kilku postów wyżej, wszystkie zostały zgłoszone i osobiście dopilnuje abyście zostali odpowiednio wynagrodzeni. :)

Osoby wyżej to wyznawcy dobrego rapu. Uciekajcie do gimbazy wyzywać dzieci od frajerów, bo te forum to nie dla was, nie ta liga.

Temat zamykam, ponieważ gimby RPK nabijają sobie posty.

Daje sobie rękę uciąć że wyglądacie podobnie jak ten koleś z fejsa:

5jp5cd.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...