Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] po polsku prosze

lubieponczki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1375032271-U970986.png

właśnie takie coś mi wyskoczyłe, o mojej nie aktywności? Grałem ciągle solo q i spadłem do gold IV ale skoro gram ciągl... nvm co tu pisze?

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

"Stałeś się nieaktywny w rankingowej kolejce solo, w rezultacie zostałeś zdegradowany do Złota 3. Granie rozgrywek rankingowych zapobiega degradacjom przez 28dni.

To jest bug, dostajesz taki komunikat kiedy spadniesz niżej, nawet jeśli degradacja nie była spowodowana brakiem aktywności.

Opublikowano

Czyli zagrasz raz rankeda na miesiąc i nie spadasz :) przydatne, bo w ten sposób można spaść nawet z 5 dywizji do niższej ligi :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

My goddnes przeczytaj to jak mozesz, gram ciągle, wyobraź sobie że po 1 poście zrozumiałem.

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...