Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z wyjściem z silver

matiw11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam problem z wybiciem się z silver. Jak wszedłem do silver 1 to dostawałem po 5 punktów. Cały czas wygrywałem, aż dobiłem do 90. Wtedy dostawałem po 3. Po 95 dostawałem 2 albo 1. Gdy miałem 99 to przegrałem 2 razy i spadłem na 91. Potem znowu wygrywałem i wbiłem 99. Wygrałem rankeda i dostałem 0 punktów. Da się w ogóle wybić z tego silvera? Mmr mam dosyć wysokie, bo wygrywam prawie 60% gier.

r86s.jpg

Opublikowano

Musisz wyrównać swoje ukryte elo do granicy golda. Pewnie masz za niskie i dlatego daje po +0, jak wyrównasz to będzie seria.

Jak nie da to nic to przegraj raz i wygraj i powinno być ok

Opublikowano

Dlaczego każdy ma ten sam problem. Gdyby zliczyć wszystkie takie tematy i usuneli je, pozbawilibyśmy forum LoL ( mpc ) 50% zawartości.

To jest normalne, każdy kto wychodzi z silver przechodzi to samo. Wygraj pare gierek i po sprawie ;D

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Jak w goldzie tak i w Silver (1) raz się dostaje po 2-7 a raz się traci bądź zyskuje +/- 20 lp, różnie to bywa.. Po prostu musisz grać aż serie wbijesz, nic nie zrobisz z tym.

Opublikowano

Da radę. Trochę przy tym posiedzisz i się wybijesz. W dywizjach nr "I" zawsze leci mało LP ; )

q4igqkopia.jpg

League of Legends
-
Premade to droga do zwycięstwa.

Opublikowano

Cześć. Mam problem z wybiciem się z silver. Jak wszedłem do silver 1 to dostawałem po 5 punktów. Cały czas wygrywałem, aż dobiłem do 90. Wtedy dostawałem po 3. Po 95 dostawałem 2 albo 1. Gdy miałem 99 to przegrałem 2 razy i spadłem na 91. Potem znowu wygrywałem i wbiłem 99. Wygrałem rankeda i dostałem 0 punktów. Da się w ogóle wybić z tego silvera? Mmr mam dosyć wysokie, bo wygrywam prawie 60% gier.

r86s.jpg

Dwie sprawy:

1) nie graj duo do seriesow z nizszym od Ciebie typkiem (jeśli już to z kimś wyżej)

2) masz w chuj niskie MMR jak grasz yoloq, bo ja w g1 dostawałem po 15-20, a jak miałem 87 to od razu do seriesów po winie mnie dało, a takie sytuacje jak Ty miałem gdy grałem duo z gościem silver 3 :)

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...