Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] Sensual

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kaspersky, hmm.. Dziwne troche.. Avast niczego nie wykrywa..

Czemu Sen ma bana, skoro kazda binka ma wirusa? xD

To jest ukryta treść, proszę
- binka Balmory jakoś więcej tego, a grają i nikt nie płacze xD:(

Porównaj te robaki do wirusa z clienta Sensuala :] Sensuala wirus działa na podstawie keyloggera, a te nawet nic nie zrobią.

Dodatkowo kilka osób skarżyło się że po pobraniu clienta Algori straciły pewne konta.

Opublikowano

W takim razie mój skan binki Sensuala :P

nie wykrywa tego ~UDS:DangerousObject.Multi.Generic , poza tym kazda binka ma wirusy nawet sg, pl :)

Każdy po czasie może podmienić binkę jak np teraz oni. W skanie wszystko jest widoczne, był/jest groźny wirus, więc jest ban i innego wyjście nie widzę. Skoro sami widzieli że jest tam taki wirus to po co udostępnili go.

I koniec dyskusji z mojej strony, regulamin jasno mówi czym skutkuje keylogger lub wirus pokroju keyloggera.

Opublikowano

W takim razie mój skan binki Sensuala :P

nie wykrywa tego ~UDS:DangerousObject.Multi.Generic , poza tym kazda binka ma wirusy nawet sg, pl :)

ale to nie binke masz skanowac tylko plik odpalajacy i game.dll :)

kocham se juliette, bo se moge, i se bede kochac, heshehsheshesheshehs

Opublikowano

Sciągnąłem to i próbowałem zainstalować, jednak nic sie nie działo (Nie instalowało się) więc szybko usunąłem całą algorię i przeskanowałem avastem i nic nie wykrył. Czy możliwe,że niemam wirusa?

A jesli mam to mam pytanie, nie ukradnie mi on kont z jakiś portali,youtube, emaila itp?

Opublikowano

Sciągnąłem to i próbowałem zainstalować, jednak nic sie nie działo (Nie instalowało się) więc szybko usunąłem całą algorię i przeskanowałem avastem i nic nie wykrył. Czy możliwe,że niemam wirusa?

A jesli mam to mam pytanie, nie ukradnie mi on kont z jakiś portali,youtube, emaila itp?

Sprawdź

http://www.mpcforum.pl/topic/1005645-tutorialusuwamy-udsdangerousobjectmultigeneric/

Opublikowano

Porównaj te robaki do wirusa z clienta Sensuala :] Sensuala wirus działa na podstawie keyloggera, a te nawet nic nie zrobią.

Dodatkowo kilka osób skarżyło się że po pobraniu clienta Algori straciły pewne konta.

Przejrzyj wszystkie prezentacje serwerów i zobacz ile osób skarży się na wirusy w cliencie (danego serw.). Skoro jesteś aż tak zaangażowany jako moderator, to sprawdź wszystkie prezentacje a nie upierdzieliłeś się akurat Algorii - czyżby jakieś osobiste pobudki?

Opublikowano

Przejrzyj wszystkie prezentacje serwerów i zobacz ile osób skarży się na wirusy w cliencie (danego serw.). Skoro jesteś aż tak zaangażowany jako moderator, to sprawdź wszystkie prezentacje a nie upierdzieliłeś się akurat Algorii - czyżby jakieś osobiste pobudki?

Człowieku nauczysz się czytać? Każdy klient zawiera robaki, ale nie wirusy które działają na podstawie keyloggera jak w kliencie Algorii. A jeżeli miałbym porachunki z Sensualem to bym je rozwiązał inaczej. A jeżeli coś się nie podoba w klientach innych serwerów to raportuj wraz ze skanami, a nie masz wielkie aluzje w tym temacie.

Opublikowano

jeżeli macie tego wirusa nadal to pobierzcie KASPERSKY wersja 30 dniowa gwarantuje że wam to wykryje. :p

Opublikowano

Watpie zeby tam byl keylogger przeciez za takie cos moze isc siedziec a gdyby kogos okradli to policja znalazla by po ip kto to wiec po co mieliby nas okradac skoro moga isc za to siedziec? ludzie pomyslcie !!!!

Opublikowano

Chyba wystarczy tego spamu. Gamus dał słusznego bana, poparł go dowodami, a keyloggerów tolerować nie będziemy. Jeśli sam zainteresowany zechce się odwołać proszę napisać PW do Gamusa bądź kogoś z administracji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...