Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka słów wyjaśnień [SP]Dermen - Aline2

NowyMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Z tej strony [sP]Dermen były GM na serwerze Aline2.

Chciałbym coś napisać bo ktoś psuje mi reputację co bardzo mi się nie podoba.

Kilka minut temu dowiedziałem się od tego 14 letniego dzieciaka Daniela (weles, sheila, h.. wie jaki on ma nick właściwie) że wczoraj tj. 27.07.2013 od 5 do 10 z rana, rozdawałem jakieś eq, robiłem oxy itp.

Bardzo mnie to zastanawia jak to możliwe skoro ja wtedy byłem u kolegi na noc.

Chciałbym wam powiedzieć jak to na prawdę było.

Ten 14 letni dzieciak znał mój login oraz hasło, bo ostatnio mi zmieniał i znał, wczoraj gdy zalogowałem się na moje konto zdziwiłem się ponieważ miałem jakieś eq, perły i skile na P, zdziwiło mnie to ponieważ nie miałem żadnego eq ani pereł oraz nie wybierałem czarów, więc skąd się to pojawiło?

Napisałem o tym do Welesa ale jak to on nic go to nie obchodziło i tylko podniecał się że stawia jakiś drugi serwer.

Ostatni raz jak wylogowywałem się z postaci miałem Czas Gry niecałe dwie godziny, wczoraj gdy się zalogowało pisałem że Czas Gry mam już około 7 godzin, wtf?

Ok nie dawno wróciłem do domu serwer nie działa, więc pytam się Welesa co jest z serwerem? a on do mnie wyskakuje z tekstami że wczoraj z rana rozdawałem jakieś eq, perły, robiłem oxy itp.

Bardzo ciekawe ponieważ ja sam prosiłem Welesa aby mi te komendy zablokował i miałem je zablokowane więc jak to miałem zrobić?

Tak na prawdę to Weles wszedł na moje konto, bo dokładnie znał moje pasy i wiedział że o tej porze mnie nie będzie.

Pytacie po co on to zrobił?
Dla maszyny :) Za sponsorowałem ten serwer wydałem dokładnie 902zł ( jeśli mi ktoś nie wierzy mogę pokazać ss przelewów ).

Ten serwer Aline2 Welesa już nie obchodzi, teraz stawia drugi serwer a zyski będzie miał 100% dla siebie, ponieważ mnie już zbanował sam nie wiem za co bo ja dobrze wiem że to ty Weles wkradłeś się na moje konto bo znałeś moje pasy.

Poprosiłem go przed chwilą aby sprawdził logi, bo mnie wtedy nie było, ale on oczywiście tego nie umie zrobić albo nie chce.

To na tyle, wiem że to was może nic nie obchodzi , ale ja chciałem wam powiedzieć coś o tym człowieku abyście już nie grali na jego serwerach, bo to złodziej, oszust i dzieciak który nic nie potrafi zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...