Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] czy to duzo fps?

jakub99941

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam kompa takiego i na ultra mam max 60 fps czy to nie za malo? patrze frapsem czy to normalne i wiecej sie nie da miec

procek i5 3350p

ram 8gb

karta gtx 660 ti 2gb

zasilacz 530

temperatury do max 42 stopni

edit; zmienilem ustawienia na najnizsze i tez max 60 fps cos nie tak jest?

Opublikowano

Minimalna ilość fps do komfortowej gry to 30, 60 to jest bardzo dobry wynik, czyli gra chodzi Ci bardzo dobrze. ;)

Maruusek.png

Opublikowano

Wyłącz może synchronizację pionową. Jeśli masz sterowniki nvidia to klikasz w prawym dolnym rogu na ikonkę panelu sterowania nvidi, w oknie które Ci się pojawi kliknij Zarządzanie ustawieniami 3D w "karcie" Ustawienia 3D i w tym okienku na środku jak masz kartę ustawienia globalne szukasz opcji synchronizacja pionowa i klikasz wymuś wyłączenie i zastosuj :)

@ManGun: Wiem że 60 fps to bardzo doby wynik z resztą sam bym chciał taki mieć w tej grze, no ale może wynik go nie satysfakcjonuje i chciałby mieć więcej ? :)

Opublikowano

2 x up, nie wiem po co? Ma 60 fps więc jest to dobry wynik i więcej nie musi miec.

Maruusek.png

Opublikowano

tak tylko jak przy takiej grze juz mam 60 fps to co bedzie przy bf3 ultra tak sobie porownuje

Ziom, w GRO mam 60fps, w BF3 mam 60 fps, więc to raczej nie ma nic do gadania .

9368_gold.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...