Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Global 3.3.5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszytkim jak zaczac gre na globalu? Chciałbym sb pograć na Wotlku jednak nw jak? Co musze zrobić ( do 20 za free ) tak ? A i mam na kompie wotlka 3.3.5a grałem na jakims privie ale chcialem zoabczyc jak jest na globcu :D

Opublikowano

Nie będziesz musiał kupować Pandarii, będziesz miał content dostępny dla każdego taki sam, ale max 20 level - ograniczeń jest kilka, m.in nie możesz dojść do gildii, ten 20lvl max i nie możesz zrobić monka, ale pande możesz.

Jeśli Cie źle zrozumiałem, to tak będziesz musiał mieć clienta 5.3 official od Blizza i nie będziesz mógł grać na tym 3.3.5a na globcu ;)

G8loSX2.png
Opublikowano

I żeby grać na contencie wotlka musisz kupić battle chesta i co miesiąc opłacać konto, dodatkowo skille będą już po zmianach na wyższe patche(do 5.3) nie będziesz miał pasywnego arpa z gemów itd.

Opublikowano

@nerv234

Skille maja taki sam rev, bez względu czy grasz na trialu czy na kolekcjonerce Pand, to się nie zmienia - zawsze jest najnowszy patch wszędzie niezależnie od wersji Twojej gry. ARP nie ma już na mopie.

G8loSX2.png
Opublikowano

moltenwow ma świetne serwery wotlkowe i często robią aktualizacje - problemem są tylko kolejki ( ale za jednorazową drobną opłatą masz vipa na zawsze i nie musisz czekać)

Opublikowano

moltenwow ma świetne serwery wotlkowe i często robią aktualizacje - problemem są tylko kolejki ( ale za jednorazową drobną opłatą masz vipa na zawsze i nie musisz czekać)

chyba sobie jaja robisz kolego :]

Opublikowano

chyba sobie jaja robisz kolego :]

Molten to najlepszy priv wotlk ,wszystkie raidy i instancje oskryptowane,prawie wszystkie postaci działające,tylko pet huntera bm omija resi,3000 osób online

Feel the beat!

Opublikowano

Była by szansa na glob 3.3.5A znowu, gdyby Blizzard okazał dobrej woli.

Wielu graczy ucieka z globa i zaczyna grę na privach WOTLK lub TBC, bo to dla nich najlepsze czasy WoWa.

Opublikowano

Nie można cofać się do ekspansji na globalu, musisz brnąć z "biegiem patchów". Chyba, że zagrasz na piracie i wtedy pobierasz WOTLK i grasz na priv serwerach.

Zapraszam wszystkich serdecznie na mój kanał youtube. Nagrywam CS:GO. Jeżeli ludziom będą podobać się moje filmy, będą łapkować, komentować i subskrybować, to będę wrzucał w miarę regularnie filmiki. Zapraszam do oceny mojego najnowszego filmu 1vs5 - clutch [ACE!].

https://youtu.be/ek1A_2F34HE

Opublikowano

@nerv234

Skille maja taki sam rev, bez względu czy grasz na trialu czy na kolekcjonerce Pand, to się nie zmienia - zawsze jest najnowszy patch wszędzie niezależnie od wersji Twojej gry. ARP nie ma już na mopie.

Czego z "dodatkowo skille będą już po zmianach na wyższe patche(do 5.3) nie będziesz miał pasywnego arpa z gemów itd." nie zrozumiałeś? przecież powtórzyłeś co napisałem, czytanie ze zrozumieniem się pojawia.