Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Próbne review'y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, chciałem spytać w czym się poprawić w nagrywaniu review'ów. Na wstępie wiem, że filmiki mogły by być troszkę krótsze z samym graniem bez gadania, to się na pewno zmieni, ale co jeszcze? :) Najlepiej dajcie sobie 720p HD.

Sorki za wzięcie muzyczki z tego filmiku: _Pientaszek_ Vs Misiek (Śmieszny wynik) ale strasznie mi się spodobała ;D

Opublikowano

mozesz dodawac filmy w "media" bedzie sie lepiej ogladalo,a wyswietlenia i tak beda sie zaliczac.

Mozesz troszke glosniej mowic i brakuje intra, ale tak to wszystko OK :)

Opublikowano

Intra nie chce mi się tworzyć ;s. Uważam, że lepiej jest walić od razu prosto z mostu :). A jeżeli chodzi o "media", to nawet o tym nie pomyślałem, na dodatek tego nie podoba mi się to ;). Nawet nie myślałem o tym by zaliczało mi wyświetlenia, po prostu wkleiłem filmiki.

Opublikowano

Po co tworzyć review broni za GP ?

Review polega właśnie na tym aby przedstawiać bronie które są niedostępne dla każdego czyli za nx.

Ja na 17 review mam tylko 1 broń za GP, ale to było tylko dlatego że ktoś chciał i mi giftnął

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

dobra sprawa up wole wiedzieć co leprze za gp po co mi wiedzieć że broń za nx jest leprze skoro o tak niej nie mogę mieć bo nie chce kasy wydawać

Opublikowano

No widzisz, a jak ktoś inwestuje broń za nx i wyda realną kasę to woli już o niej coś wiedzieć, a za GP możesz sobie kupić za darmo.

Gadałem z różnymi ludźmi na ten temat więc wiem.

Zabieram się już 2 miesiące do kręcenia dalszych review. Mam jeszcze jakieś 70 broni ( głównie rare, nx, nx rare, epic i kilka za gp ), ale nie chce mi się narazie wracać do gry.

76561198030011137.png

Opublikowano

A starszych interesują bronie za nx oraz rare.

Napewno jest więcej graczy z CSM+ niż CSM- ;)

Dobra odpalam CA po paru miesiącach.

Czas wrócić do tego gónwa.

76561198030011137.png

Opublikowano

Uważam, że warto powiedzieć co nie co o każdej broni, czy to za nx, czy to za gp :). To, że ty wolisz wydać pieniądze na nx'y to nie moja sprawa ale pod tym względem nie musisz mnie krytykować, ponieważ dobrze wiem jakie bronie omawiam ;). Oczywiście jak będę miał możliwość to spróbuje omówić jakąś broń rare.

Opublikowano

Nie gram w combata ponieważ nie mam teraz czasu i po ostatnim patchu spadł mi tragicznie fps poczekam aż to naprawią aczkolwiek co do review elegancko głos w miarę muzyka dobra widoczność też co do Pba twoich filmów nie są one złe aczkolwiek twój głos tragiczny;)

Opublikowano

Nie gram w combata ponieważ nie mam teraz czasu i po ostatnim patchu spadł mi tragicznie fps poczekam aż to naprawią aczkolwiek co do review elegancko głos w miarę muzyka dobra widoczność też co do Pba twoich filmów nie są one złe aczkolwiek twój głos tragiczny;)

Nie liczy się jakość, tylko sposób przekazywania informacji, bo jeśli ktoś miałby dobry głos, a cały czas się jąkał i nie wiedział co powiedzieć, no to tego by się nie dało słuchać, prawda?

A starszych interesują bronie za nx oraz rare.

Napewno jest więcej graczy z CSM+ niż CSM- ;)

Dobra odpalam CA po paru miesiącach.

Czas wrócić do tego gónwa.

Pozdrawiam, ~Valze

Opublikowano

No widzisz, a jak ktoś inwestuje broń za nx i wyda realną kasę to woli już o niej coś wiedzieć, a za GP możesz sobie kupić za darmo.

Gadałem z różnymi ludźmi na ten temat więc wiem.

Zabieram się już 2 miesiące do kręcenia dalszych review. Mam jeszcze jakieś 70 broni ( głównie rare, nx, nx rare, epic i kilka za gp ), ale nie chce mi się narazie wracać do gry.

Zbieraj się dalej,i tak nikt tego nie będzie oglądał a miał z cb beke tak jak to było gdy byłeś tu "modem".Lepiej idź kup nx bo Ci braknie.

Co do kolegi Lukasa to średnio mi się to podoba,mówisz zbyt monotonnie zero emocji .

Do tego co ma Aug do giety?Nie powinno się ich porównywać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...