Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.6][P][S][FB][RP][WF][PvP][24/7][MMORPG] mcpandora.pl - Pandora - Autorski Launcher + Modyfikowany Texture pack!

rexlu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacja Serwera w wielkim skrócie!

serwer-re_nxqxsxe.png

Pragnę przedstawić wam Serwer nad którym pracuję już dłuższy czas. Serwer, który wprowadzi świeżość jeżeli chodzi o serwery Mnecraft, a w szczególności polskie serwery Minecraft.

Tak więc Serwer MMORPG Pandora - Co to znaczy? Zapewne wielu z was grało w gry mmorpg np. Lineage 2, World of Warcraft czy Tera Online. Brzmi znajomo nie ? :)

Serwer MMORPG Pandora właśnie jest jak najbardziej podobny do takich gier. Znajdziecie tutaj questy, sklepy, areny, expowiska i wszystko to co można spotkać w grach tego typu.

Dodatkowo na stronie serwera są np. rankingi pvp.

Po więcej zapraszam na stronę serwera podaną niżej, bądź też na forum.

Galeria pokaże wam jak piękne są miasta i lokacje!

IP Serwera: Launcher we wszystkim was wyręczy :)

Autorski Launcher! : https://dl.dropboxusercontent.com/s/jlxse8eftldeusg/Launcher%20MMORPG.exe?token_hash=AAHFBuQewg-9fytvVzTdDPg_2N9Wg8CnvvXG0Y_Xqtmmsw&dl=1

Skan: http://online2.drweb.com/cache/?i=2dba83872ed7214c366b435ccbb83ac1

Liczba slotów: 60

Jeżeli będzie potrzeba więcej, zostaną dodane :)

Administracja oraz Patronat youtube: Rexluu(Rexluu)

Pluginy i mody: Bardzo dużo pluginów, modów oraz własnych skryptów i grafik, które umożliwiają to wszystko co wymienione wyżej :)

​Płatne funkcje, nie dają przewagi na innymi, a jedynie dają pewne możliwości, głównie np. ozdoby na głowę.

Serwer Wystartował: 9 Lipca o godzinie 13:00!

Strona Serwera

Galeria Serwera

Średniowieczna Mapa

Pytania kierować najlepiej na forum serwera, bądź tutaj :)

Serdecznie zapraszamy!

Filmy prezentujące miasta na serwerze znajdziecie tutaj:

Masz Androida!? Zobacz moją grę! Serwer Minecraft MMORPG: MCpandora.pl

Opublikowano

Żadnych haseł, launcher jest czysty. Po za tym hasło wpisujecie w oryginalnym, tak aby nie było podejrzeń i niedomówien ... :)

Golden jaki błąd?

Ach pewnie błąd z net framework 4.0 przy rozpakowywaniu tak ?

Wtedy potrzebujesz sciagnac net frameworkda 4.0 lub 4.5 tak jak pisze w launcherze. Ew. jest też pół manualna instalacja o której więcej na naszej stronie w poradnikach na forum. Niestety nie moge podac linka gdyz mpc zabrania

@dawidmurek odnosnie no-premium jest bardzo duzo zagadniej logistycznych. Przy zmianie naprawde trzeba bardzo duzo zmienic. Po za tym trzeba wyeliminowac do jak najmniejszego stopnia proxy oraz tory. Na małym serwerze są z trolami problemy. A na takim boje się myśleć co będzie jak rzucą się aby zepsuć innym gre :)

~~~~~~

Jeżeli chodzi jeszcze o kradnięcie haseł nic takiego nie występuje. Wszystko jest dopracowane, cały serwer, strona ...

Za dużo pracy na takie coś.

Po za tym Launcher służy do ściągnięcia plików i ich instalacji. Antywirusy oraz skanery nic nie wykrywają :)

Logowanie następuje przy oryginalnym launcherze od minecrafta, tak aby zmniejszyc wasze podejrzenia oraz jakiekolwiek ryzyko. Wszystko jest jak najbardziej na swoim miejscu i nikt nikomu nie zamierza nic zrobić.

Opublikowano

Rexlu, napisałeś że Antywirusy nic nie wykrywają. To nie jest do końca prawdą. Posiadam zabezpieczenie Comodo (Polecam :3). Po ściągnięciu Launchera, wyświetla mi się komunikat że Launcher jest Szkodliwy dla komputera. Co z tym mam zrobić :3?

Opublikowano

@levy Kaspersky czy Eset też nic nie wykryją :) Jeżeli chcecie mogę dać screeny.

Naprawdę nie ma w launcherze nic co szkodzi - Kolega sobie ubzdurał, powiem inaczej. Przeglądając Internet prędzej złapiecie wirusa niż od launchera :)

Po za tym nie wpisujecie również żadnych danych :)

Budowniczy
Opublikowano

No niewiem, czy wejde ale brzmi zachecająco :)

Zobaczymy, gdy może będę mieć czas, to pogram :D

Pozdrawiam,

efx.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...