Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Tp + Pytanie

bezdech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, chciałbym prosić o pomoc z moim serwerem OSS

1. ogólnie wydaje się wszystko ładnie działać mi do momentu jak chce się przenieść postacią za pomocą telereportera lub staruszka na mapy inne niż m1,m2, ponieważ wtedy wyrzuca mnie z gry, i danej postaci nie jestem w stanie ponownie zalogować, nawet po restarcie serwa. na koncie mając 4 postacie nie mogę zalogować tylko tej 1 która chciałem przenieść na inna mapę, pozostałe 3 się logują się bez żadnych problemów, jednak gdy kolejne postacie wysłałem na inne mapy, to stało się z nimi to samo, jestem w stanie grzebiąc w navi by je przenieść do m1, lecz chciałbym odwiedzać również inne mapy.

jakby ktoś znal ten problem to proszę o pomoc

2. próbuje przy kowalu zrobić tak aby na itemy 65+ do ulepszania na+7-9 były potrzebne perły, jednak jak zauważyłem wpisując odpowiednie id pereł pod numerem id itemu odpowiadające nimfie+6,7,8, w grze ( po restarcie) wciąż niema ulepszaczy. może ktoś coś podpowiedzieć? czy te numery z tej listy kowala się nie zgadzają z id itemow?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...