Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] do prefesjonalistów

Prol3oszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a więc gram na serwerze pandoramt2 i chciałem się spytać przy eq wojennym 60/60/60/80 lepsze na wojny by były skrzydla wojenne sr 50+ 10lud czy może full perf noże na 90lv wojenne ? jakie będą tego + i - :) daje like

Nie Udzielę Wam Sakramentu Bierzmowania

Opublikowano

Na wojnach każdy ma buffy, więc średnie nie są najlepszym rozwiązaniem.

Masz w ogóle te bronie, czy zamierzasz kupić?

Opublikowano

Perf noże będą lepsze. Przy full ABS'ie na sztylety mniej byś bił z Chakr niż Perfów na 90. Ja bym brał Bezduchy.

Nowicjusz
Opublikowano

Mi sie wydaje, że chakramy są lepsze, aczkolwiek jeżeli chodzi o wojny to sztylety na 90 wyjdą lepiej, ze względu na bufy i zróznicowanie klas :D

Jara mnie każdy hejt cipy wylewają smutki. I kiedy na was patrze wiem, że los bywa okrutny

Opublikowano

1.PVP

- najlepiej chakry sr+50 + cos luda kd < klasowe >

2.Wojny Nozyki 90-130/140 , wiecej ze skilla walniesz , norma ;>

Zycie jest jak szachy - raz bijesz konia , a raz pchasz krolową : )

Opublikowano

Średnie obrażenia dodają raczej do hita, a Um do umiejętności - logiczne. Jeśli resztę eq ma na perf, to tu bym właśnie zainwestował w charky z jak największą ilością Um. Fakt, że z hitów mniej będziesz brać, ale nadrabiać będziesz skillami :)

Opublikowano

problem rozwiązany kupiłem oba noże i tak jak napisaliście do 1vs1 lepsze są chakry a na wojny w ks jest miazga :3 do zamknięcia

Nie Udzielę Wam Sakramentu Bierzmowania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...