Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] MT-25

~1964~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesteś nowy w wocie ? Bo scutem nie zarabiasz.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

t 50 i elc jakos moglem zarobic wiec sie pytam ....

T-50 mogłeś bo był tani w naprawie. ELC to V tier, też tani w naprawie.

MT-25 jest do dupy. T-50-2 był bardziej zwrotny i szybszy (tak mi się wydaje)

Opublikowano

Z tego co wiem, MT-25 ma przyśpieszenie niewiele gorsze od T-50-2 (na poziomie Chaffeego), jest bardziej skrętny, ma jednego załoganta więcej - więcej perków :D
Jak również ma większy zarobek i tańszy w naprawie :P
Więc da się wyjść na +, szczególnie, jeżeli nawet w T-50-2 wychodziło się, dość często.

shoob.png

Opublikowano

MT-25 jest dobrym czołgiem. Niezłe przyśpieszenie ma, nie wiem co wy chcecie. Do tego lepiej skręca od T-50-2.
Da się zarobić. Zarabiasz bez premki jak cię zabiją na samym początku bitwy i nic nie zrobisz, więc widzisz. Ma zarobki jak każdy T6.

Opublikowano

Opinia o MT-25(grałem nim więc wiem).
Przyśpieszenie dziadowe, rozpędza się do 40ki dość szybko ale potem trzeba dłuuugo czekać.
Za to zwrotność świetna(lepsza od Chaffiego(też grałem) i o wiele od T-50-2(też grałem)). Ale praktycznie taka sobie, a to najważniejsze.
Działko to 57 ZIS-4, więc nie ~110 pen. 75 dmg i 2s reload i świetna celność. Ale ląduje na X, a tam to nie wystarcza.
Zasięg widzenia 370m. Słabo, skaut mógłby mieć więcej.
Czołg nie dał mi zbyt wielkiej przyjemności z gry, w przeciwieństwie do T-50-2, Chaffiego, ELC'a i T-50ki.
A zarobki dziadowe, naprawa jest koszmarnie droga(nieco mniej niż Chaffee i T-50-2, ale i tak dużo).
Nie ma większego sensu marnować tyle kasy. Nie zwróci się ani w kasie, ani w przyjemmności. Ba, w obu przypadkach raczej wyjdziesz na minus.

Opublikowano

Opinia o MT-25(grałem nim więc wiem).

Przyśpieszenie dziadowe, rozpędza się do 40ki dość szybko ale potem trzeba dłuuugo czekać.

Za to zwrotność świetna(lepsza od Chaffiego(też grałem) i o wiele od T-50-2(też grałem)). Ale w ruchu taka sobie, a to najważniejsze.

Działko to 57 ZIS-4, więc nie ~110 pen. 75 dmg i 2s reload i świetna celność. Ale ląduje na X, a tam to nie wystarcza.

Zasięg widzenia 370m. Słabo, skaut mógłby mieć więcej.

Czołg nie dał mi zbyt wielkiej przyjemności z gry, w przeciwieństwie do T-50-2, Chaffiego, ELC'a i T-50ki.

A zarobki dziadowe, naprawa jest koszmarnie droga(nieco mniej niż Chaffee i T-50-2, ale i tak dużo).

Nie ma większego sensu marnować tyle kasy. Nie zwróci się ani w kasie, ani w przyjemmności. Ba, w obu przypadkach raczej wyjdziesz na minus.

Od kiedy 4.5 k za naprawę (dead bez uszkodzeń modułów) to koszmarnie drogo?

Beka

shoob.png

Opublikowano

MT-25 nie ma lepszej zwrotności od Chaffeego. Mam na Chaffeem ponad 350 bitew. Wypraszam sobie tą bzdurę, że MT-25 jest zwrotniejszy. Chaffee obraca się na trudnym terenie w niecałę 5sec. Daje to wynik ponad 60 stopni na sec!!! NA TRUDNYM TERENIE! MT-25 ma jakieś 7sec na trudnym terenie. Daje to jakieś 50 stopni na sec. :)
MT-25 drogi w utrzymaniu? HAHAHAHAHAH! 4,5k za naprawę, nie 8k jak w Chaffeem albo T-50-2. CreditFactor lepszy od Chaffeego i T-50-2. Jak każdy T6 zarabia.
Przyśpieszenie - jakoś mi normalnie do 60 przyśpiesza szybko... Nie wiem jaki masz problem z tym.

Opublikowano

Od kiedy 4.5 k za naprawę (dead bez uszkodzeń modułów) to koszmarnie drogo?

Beka

Dead bez uszkodzeń modułów!

MT-25 nie ma lepszej zwrotności od Chaffeego. Mam na Chaffeem ponad 350 bitew. Wypraszam sobie tą bzdurę, że MT-25 jest zwrotniejszy. Chaffee obraca się na trudnym terenie w niecałę 5sec. Daje to wynik ponad 60 stopni na sec!!! NA TRUDNYM TERENIE! MT-25 ma jakieś 7sec na trudnym terenie. Daje to jakieś 50 stopni na sec. :)

MT-25 drogi w utrzymaniu? HAHAHAHAHAH! 4,5k za naprawę, nie 8k jak w Chaffeem albo T-50-2. CreditFactor lepszy od Chaffeego i T-50-2. Jak każdy T6 zarabia.

Przyśpieszenie - jakoś mi normalnie do 60 przyśpiesza szybko... Nie wiem jaki masz problem z tym.

Więc źle zapamiętałem koszty naprawy.

(zwrotność)MT-25 vs Chaffee

(stock)44 vs 42(+2)

(max)48 vs 46(+2)

(wiezastock)48 vs 40(+8)

(wiezamax)48 vs 39(+9)

Wiem, że Chaffee praktycznie jest zwrotniejszy. Na Chaffim(w chwili kiedy to piszę) mam 271 bitew.

Opublikowano

Dead bez uszkodzeń modułów!

Więc źle zapamiętałem koszty naprawy.

(zwrotność)

To jest ukryta treść, proszę
vs
To jest ukryta treść, proszę

(stock)44 vs 42(+2)

(max)48 vs 46(+2)

(wiezastock)48 vs 40(+8)

(wiezamax)48 vs 39(+9)

Wiem, że Chaffee praktycznie jest zwrotniejszy. Na Chaffim(w chwili kiedy to piszę) mam 271 bitew.

Słuchaj się tego co jest na papierze, to dobrze na tym wyjdziesz...

M5 Stuart jest zwrotny, Lowe ma słabą wieżę...

Dużo jeszcze można przykładów wymienić :P

shoob.png

Opublikowano

Nie zapomnijcie że czołgi mają różne zawieszenia. Jedna są za przeproszeniem chujowe a drugie się do jazdy nawet nadają. Statystyki można sobie o kant dupy rozbić.

76561198001815076.png
Opublikowano

Minimalne koszty naprawy:
MT-25: 3990
Chaffee: 8990

Max. koszty naprawy:
MT-25: 7426
Chaffee: 12525

Co do zwrotności... Czytałeś wogl. to co napisałem? Napisałem, że ile się obracają. Chaffee obrócił się wokół własnej osi na trudnym terenie w mniej niż 5 sec, a MT-25 na trudnym obrócił się w ponad 7sec...

Opublikowano

Minimalne koszty naprawy:

MT-25: 3990

Chaffee: 8990

Max. koszty naprawy:

MT-25: 7426

Chaffee: 12525

Co do zwrotności... Czytałeś wogl. to co napisałem? Napisałem, że ile się obracają. Chaffee obrócił się wokół własnej osi na trudnym terenie w mniej niż 5 sec, a MT-25 na trudnym obrócił się w ponad 7sec...

napisał, że wie, że chaffee w praktyce lepiej sie obraca, i podal staty na papierze

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...