Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Openstealth nie działa na chrome.

Bangerr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra działa OS ale mam też inne pytanie.

Czemu zakładka Auto zaznaczanie jak i gg, czy zbieraj palladium nie działa? ustawiam tylko swoją firmę i nadal się nie świeci że mogę to zaznaczyć.

Opublikowano

java 32bit? Jeżeli tak, to zainstaluj chrome w wersji 32bit. Ja osobiście korzystam z przeglądarki 32bit oraz javy 32bit (mając system 64bit).

Opublikowano

Używasz triala czy kupiłeś? GG działa jak wlecisz we wrota, a palladium jak będziesz w chmurce na 5-1 i 5-3

Opublikowano

Ja mam inny problem z openem zlatuje na dół po za chmurkę i stoi wleci na chwilę i wraca na dół, wie ktoś o co chodzi ?

Ok już wiem o co chodzi trzeba odznaczyć opcje naprawiaj.

bugpointblack.png

Opublikowano

Czemu zakładka Auto zaznaczanie jak i gg, czy zbieraj palladium nie działa? ustawiam tylko swoją firmę i nadal się nie świeci że mogę to zaznaczyć.

Jak chcecie, mógłbym screena podesłać.

Opublikowano

@up a wiesz jak działa autolock? On nie robi Ci targeta tylko nawala najbliższą osobę/wroga/aliena jeśli wciśniesz przycisk pod którym masz ammo.
Btw, tylko pierdoły tego używają. GG działa tylko we wrotach - porozsyła alieny co najwyżej. A zbieraj pallkę jeśli nie działa w strefie palladium na 5-3 no to nie wiem, sprawdź proxy, etc.

7yo9.png

Opublikowano

@up a wiesz jak działa autolock? On nie robi Ci targeta tylko nawala najbliższą osobę/wroga/aliena jeśli wciśniesz przycisk pod którym masz ammo.

Btw, tylko pierdoły tego używają. GG działa tylko we wrotach - porozsyła alieny co najwyżej. A zbieraj pallkę jeśli nie działa w strefie palladium na 5-3 no to nie wiem, sprawdź proxy, etc.

Wiem, wcześniej działało dobrze, teraz nie działa autolock, sam sprawdź i nie gadaj głupot jak nie wiesz, bo o dziwo mi nie działa autolock wcale jak i gg czy zbieranie pallki.

Opublikowano

Jak chcecie, mógłbym screena podesłać.

Musisz wlecieć w chmurę żeby móc zbierać.

Chyba trzeba to zrobić po kolei

1. Proxy

2. OS

3. Mapa

http://www.mpcforum.pl/topic/820471-tut-open-stealth-faq/ może się przyda

Opublikowano

@UP aha i wszystko jasne, auto lock żeby go mieć trzeba bulić.

Na wszystkim zdzieraja kase

@edit no i nawet gg czy palka nie działa.

Opublikowano

@UP aha i wszystko jasne, auto lock żeby go mieć trzeba bulić.

Na wszystkim zdzieraja kase

@edit no i nawet gg czy palka nie działa.

Bo jak już pisałem musisz lecieć do strefy palladium aby opcja była aktywna. Tak samo z GG. Musisz w nie wskoczyć aby zadziałała opcja.

Opublikowano

Widze, że dużo osób używa teraz OS-a, więc za niego już nie dostaje się bana ?

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

yainstalowalem to mam takmapwe ale cyanrz mapa jkest cala calacyarna i niewiem co teray yrobic pomoryecie___ :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...