Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Kod na Audi R8 4.2 na 7 dni

BolekBezLolka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hah dobre i to D: Ale ta audice mogli dac na zawsze... No ale to EA. Przyajmniej sie Achivement wbije ;d

Za wypożyczone auta nie wbijają się osiągnięcia.

Opublikowano

Bez spamu mi tutaj.

Kod kompletnie nieprzydatny, szkoda nawet go wpisywać, tylko garaż sobie zaśmiecę.

Hah dobre i to D: Ale ta audice mogli dac na zawsze... No ale to EA. Przyajmniej sie Achivement wbije ;d

Nie wbijesz, bo auta, które są tylko w garażu na pewien okres czasu nie liczą się do osiągnięć.

Opublikowano

No ale ta audica jest preca za IGC to po co ona nam na zawsze :D

Nie wiem po co właściwie ją dali ale wpisze sobie :D a co tam, będziemy mogli pzynajmniej na zlocie pocisnąć ładnym składem.

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Niech se wsadzą te audice w dup...Nawet nie chce mi się wchodzić wpisywać kodu bo po ch*** mi samochód słaby na 7 dni

Jak tak dalej pójdzie to na 4 urodziny dadzą kod na Nissana Silvie na 7 dni !

y6eft.gif

Opublikowano

Dobrze wszyscy wiemy, że po to dali Porsche na początku by ludzie się rzucili, a oni tylko na tym zyskają. Nie ma sensu dyskutować jak bardzo przydatny jest ten kod więc

ZAMYKAM

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...