Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup PC

robcio4545

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam takie małe pytanko, czy komputer o tych podzespołach, byłby dobry na dzisiejsze gry? Chodzi mi tu głównie o BF3 High/Ultra i reszta gier które troche wymagają, ewentualnie BF4. Chciałbym się dowiedzieć co by w nim zmienic, jeśli już coś ;-)
Budżet to 1700-1900zł :-)

• Procesor: Intel Core i3 3220 2x 3.3GHz
  • Płyta: ASUS P8H61-M2 USB 3.0
  • Pamięć Ram: 8GB DDR3 1600MHz
  • Dysk twardy: 1000GB SATA3
  • Karta muzyczna: HD Audio 7.1
  • Karta sieciowa: 100/1000Mbit
  • Karta graficzna: GT640 2GB!!!!
  • Obsługa Direct X11
  • Zasilacz 620W Modecom z PFC
Opublikowano

to koszmar nie kupuj, podaj ile masz kasy ktoś złoży ci coś lepszego poczytaj artykuł o kartach z seri gt

To jest ukryta treść, proszę
, i do cholery jasnej kto ci doradził kupno gotowca to najgorszy pomysł na świecie. Komputerów z allegro się nie kupuje, nic na nim nie odpalisz. A na składaku za tą cene było by high, a ty już go masz czy dopiero planujesz kupić ?

Opublikowano

Siema, mam takie małe pytanko, czy komputer o tych podzespołach, byłby dobry na dzisiejsze gry? Chodzi mi tu głównie o BF3 High/Ultra i reszta gier które troche wymagają, ewentualnie BF4. Chciałbym się dowiedzieć co by w nim zmienic, jeśli już coś ;-)

Budżet to 1700-1900zł :-)

przecież napisał :)

Opublikowano

No to ja mu opisze co tam ma :) w przeciwieństwie do gotowca tu masz i5 (4rdzenie) oraz wydajniejszą kartę (chyba z 3-4 razy) kosztem 4 gb ram krórę przez najbliższe kilka lat ci wystarczy a twoje płyta umożliwia rozbudowę o kolejne 4, masz również bezpieczny (niewybuchowy zasilacz) oraz przewiewne obudowę :), możesz rozważyć dopłatę 50 zł do dysku 1000gb tylko 50 zł więcej a x2 więcej miejsca

Opublikowano

Dzieki za wytłumaczenie bo ja zielony w tych tematach ;-P Czyli na te czasy, komputer jest bardzo dobry, tak? Właśnie te ramy chciałbym dokupić w razie czego :-) I czy karta uciągnie najnowsze propyzycje gier na dużej ilości fps?

Opublikowano

Dzieki za wytłumaczenie bo ja zielony w tych tematach ;-P Czyli na te czasy, komputer jest bardzo dobry, tak? Właśnie te ramy chciałbym dokupić w razie czego :-) I czy karta uciągnie najnowsze propyzycje gier na dużej ilości fps?

Tak, ale na Ultra i piękności, detale, tego typu pierdoły nie licz, jeśli chcesz utrzymać FPS.

Opublikowano

z hd 7790 i i5 będzie full hd na high jeśli chcesz mieć dużo fps lub jeśli 30 ci starczy to ultra :) (mówie o bf-3 na bf4 medium powinno być bez problemu tez może nawet high )

Opublikowano

A ilość fps będzie przynajmniej oscylowała w granicach 80 na high przy BF3?:-D Bo zauważyłem filmy z Bf, z tą kartą na Ultra przy 40-60fps:)

Wielkie dzięki za zaangażowanie:-) Mam w sumie czas do połowy sierpnia, więc wtedy dopiero go zakupie :-) jeszcze raz bardzo dziękuje wszystkim.

Opublikowano

Docierają do mnie nowe fakty, Ktoś wypowie się na temat tego komputera?

To jest ukryta treść, proszę

PODALI CI JUŻ ZESTAW !!!!

Komputerów z allegro sie nie kupuje, stopgotowcom.pl

Co do tego komputera : słaba płyta główna, słaba karta graficzna, słaba obudowa, przeciętny zasilacz - komputer gówno

hohohehehohohihihehehohohuhu

Opublikowano

Masz już dwa zestawy. Jeden za 1900, drugi za 2000. Po co kombinujesz? Nic lepszego w tej cenie nie znajdziesz. Nie patrz na to, że tam jest 16 gb ramu i karta z 4gb pamięci bo i tak jest kilkukrotnie słabsza od 7790, o 7850 nie wspominając

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...