Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie mam najwieksze szanse na znalezienie VSS VINTOREZ!?

kowalsh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Tak, bo ja znalazłem obok Tunelu a kolega podobno niedawno obok helikopteru. No i jeszcze boxy w noradzie są z których też może wypaść

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Osobiscie lootuje w West Boulder i po 2h lootu mam 4vss ,3 awm, 6 m107.... Ale to zalezy od szczescia

Lootujesz w West Boulder tez tam lotuje. Spotkalem sie tylko z Mauserem desert camo i m107. VSS Moze gdzies tam lezec? Czy item box?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Osobiscie lootuje w West Boulder i po 2h lootu mam 4vss ,3 awm, 6 m107.... Ale to zalezy od szczescia

W którym miejscu? :)

graphic.png

Opublikowano

W którym miejscu? :)

A czy jest tam dużo miejsca? Omg takie pytania to po prostu do kosza powinny lecieć.

Pomyśl, masz wieże do obszukania, pod wieżą respią się item boxy, natomiast na wieży zawsze jakaś ciekawa broń się trafi zależy od szczęścia.

Obszukaj te 2 budynki, sprawdź punk lądowania helikoptera na dachu, obok wejscia od Gleenwood spring zaraz na prawo jest budyneczek, a za nim beczki tam kolejny spawn item boxa.

A wracając do tematu, polecam Norad musze przyznać że na prawdę tam jest dobry loot, znalazłem kolo helikoptera Military ruck, a w tunelu Verserka, w jedynm z glownych budynkow M16 :) Potem obskoczylem jeszcze kilka serverow i znalazlem 3-4 Item boxy w ktorych byl B93-R,Uzi,Mp7,M107! :) Dlatego norada, w Camp splinter ostatnio znalazłem 2 skrzyneczki w ktorych był Mp7,Bizon po za tym w namiotach tych po srodku znalazlem w jednym z nich B93 xD. Wiem że na stołach sie respia jeszcze Helmy,Noze,Latarki ITP. :)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...