Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Nowy wygląd M1

Jemilo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawiam Wam nowy wygląd M1.

JEŚLI BYŁO PROSZĘ O USUNIĘCIE !

Co znajduję się w paczce?

OutdoorA1.eix

OutdoorA1.epk

OutdoorB1.eix

OutdoorB1.epk

OutdoorC1.eix

OutdoorC1.epk

Screen :

HJuq5r4.jpg

w2VBX4y.jpg

0s7W3sD.jpg

t6bRtR5.jpg

JtK5Ykh.jpg

d5Fl40o.jpg

DOWNLOAD :

http://speedy.sh/Pdd7v/Citys.rar

SKAN :

https://www.virustotal.com/pl/file/39cc10bac630ddd4f929c790d1855528cbb14d72063682e9150073ef102b1e1e/analysis/1374966770/

Liczę na +

Potrzebujesz czegoś to napisz do mnie.

Pozdrawiam !

z7upphW.jpg
Zapraszam na mojego TeamSpeak 3 !
IP : srv2.multigaming.pl:10012 // Hasło : paranormal

Opublikowano

na starym PC stacjonarnym znalazłem xD

Postaram się odszukać w historiach skąd pobierałem to o ile nie czyściłem jej :/

z7upphW.jpg
Zapraszam na mojego TeamSpeak 3 !
IP : srv2.multigaming.pl:10012 // Hasło : paranormal

Opublikowano

Jprdl. Tak to ujmę. Rozumiem, że wszystko zależy od gustu, ale ja się pytam czy ktoś chciałby grać na serwerze gdzie M1 wyglądałoby właśnie tak? Liczę na to, że ktoś kiedyś wpadnie na to, że nawalenie różnych efektów (typu płomienie, kryształ z groty itd) nie jest kluczem do sukcesu, czy na prawdę nikt nie może przerobić M1 ładnie i schludnie?

Moim zdaniem takie mapki to syf, które może zrobić każdy dzieciak bez ambicji, pomysłu i wyobraźni.

No ale dostaniesz like za to, że to odkopałaś i na hamaki będą mieli, bo jakbyś chciał, żeby ktoś takich M1 użył na dedyku to byś mu musiał dopłacić :D

linki poza mpc

Opublikowano

Jprdl. Tak to ujmę. Rozumiem, że wszystko zależy od gustu, ale ja się pytam czy ktoś chciałby grać na serwerze gdzie M1 wyglądałoby właśnie tak? Liczę na to, że ktoś kiedyś wpadnie na to, że nawalenie różnych efektów (typu płomienie, kryształ z groty itd) nie jest kluczem do sukcesu, czy na prawdę nikt nie może przerobić M1 ładnie i schludnie?

Moim zdaniem takie mapki to syf, które może zrobić każdy dzieciak bez ambicji, pomysłu i wyobraźni.

No ale dostaniesz like za to, że to odkopałaś i na hamaki będą mieli, bo jakbyś chciał, żeby ktoś takich M1 użył na dedyku to byś mu musiał dopłacić :D

na hamachi? komu sie tam chce clienta zrobic... zawsze to samo nic nowego. textury z PLa ew. takie jakie byly na gotowcu.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...