Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Gra] : Serania

DD7CMCV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym was zaprosić na stronę seriania.cba.pl gdzie pewien polak stworzył grę dla nas ,posiada on również kanał na Youtube pod nazwą karolsw2 i wstawia tam filmy z własnej roboty gier.

Gra serania jest dopiero w wersji alpha więc nie posiada za dużo funkcji ale pan karol :) obiecał nam ją często update"ować by była jak najlepsza.

Gra mniej więcej opiera się na tym że rozbudowujemy własną planetę by była jak najlepsza, do wyboru mamy rozmaite kopalnie , koszary ,laboratoria poprzez mieszkania aż po kluby.

Gra posiada również klany (Gildie) co uprzyjemnia rozgrywkę

Sam za dużo nie mogę wam napisać ponieważ gra jest w budowie i sam mało wiem o niej ale nie martwcie się gra będzie rizwijana ; ).

Mam nadzieję że chociarz zobaczycie jak wam się gra podoba i spróbujecie zagrać :)

Dzięki za uwagę i Pozdrawiam DD7CMCV.

Ps. Jak by ktoś chciał że mną pograć ,pogadać w grze mój nick podany wyżej.

Opublikowano

"EVENT 2013-07-25 18:21:47

Nasza skromna gra jest za mała by robić wielkie eventy ,jednak ten

event pomoże nam ją rozwinąć ;) - KAŻDA osoba , która poleci naszą grę

na jakimś forum dostanie odemnie zwiększoną produkcje surowców o :

2 polecenia = 2500 każdego surowca (produkcja) więcej

5 poleceń = 10000 każdego surowca (produkcja) więcej

10 poleceń - przyjęcie do gildi , konto VIP na zawsze (jak już powstaną) oraz produkcja + 20000

Linki podajcie do użytkownika : admin , przez pocztę."

A z własnej woli to byś nie mógł? -.- Łatwo przekupne dziecko... I tylko do tego konto zrobiłeś pozdro elo.

Take it easy my friend

Opublikowano

To jest gotowiec... W dodatku tak mało rozwinięty że nie opłaca się nawet na tym gry stawiać...

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

9 punkt regulaminu cba:

"Na CBA.PL jest zakaz wrzucania gier (np. typu OGAME) ze względu na obciążenie jakie generują."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...