Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak Zmniejszyć Lagi?

Nerevar'

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie: jak zmniejszyć lagi na priv servie typu SDLongju? Mam Neostrade 1MB przez modem i non stop mnie wywala, natomiast sąsiad również ma Neo, tyle że 512MB, też przez modem i jego praktycznie wogóle nie wywala, a gramy na tym samym servie! Czy przykładowo jakbym zamiast modemu podłączył livebox'a to coś by to pomogło czy może jest jakieś inne rozwiązanie? Za pomoc leci + i 5*!

Obecnie nie korzystam już z tego konta.

Jeśli chcesz się ze mną skontaktować to jestem teraz pod nazwą PaRaLyZeR

Opublikowano

512Mb człowieku taki net to film by się ściągał szybciej niż obrazek chyba 512KB/S.

Nick na privach i hamachi A4

Opublikowano

512Mb człowieku taki net to film by się ściągał szybciej niż obrazek chyba 512KB/S.

Sory 512 KB...

Nie graj na hakach...

Właśnie w tym rzecz że ja nie gram na hakach... ;/

Obecnie nie korzystam już z tego konta.

Jeśli chcesz się ze mną skontaktować to jestem teraz pod nazwą PaRaLyZeR

Opublikowano

Heh ja też mam to samo co ty 1 Mb neta z modemu .Moja rada :Wyłącz GG ,skype co tam masz .wszystkie stronki o ile masz włączone .No i te hacki jeżeli masz to jest ten problem :P wyłącz to i powinno smigać .Daj + albo 5

DAJ MI (-)

"Grzeczne dziewczynki idą do raju, niegrzeczne raj mają na ziemi".

strong1.jpg

Wiesz jak zarabiam w Metin?

Zbieram złom :P

Poziom podwyższony za :

Poziom został podwyższony: Pisanie w tematach keczupa

Opublikowano

Tez mam ta doje**** neo .... 1mb/s i np mpc laduje mi sie po 5-10 s wkur**** mnie to i nic niemoge z tym zrobic ... nawet jak wszystko wylaczam i resetuje neta po 10 razy ....

Opublikowano

Jak zmniejszyc lagi ? zmień internet ! bo neostrada właśnie ma to do siebie, że często rozłącza i jej prędkość wcale nie jest taka jaką deklaruje dostawca ... A tak poza tym internet 1MB/s to co innego niż 1 Mbit/s ... na 99 % nie masz 1MB/s tylko 1 Mbit/s bo : 1MB/s = 8Mbit/s : 8 natomiast 1 Mbit/s = 128 MB/s * 8

Obecnie po trochu piszę cheata do soldat :

przechwytywaniesb.png

Opublikowano

Czyli jak mi sie umowa z Neo skonczy to trza ich pojebac. Tez mam neo 1 Mb/s i kur wa na metku 90 lvl ponad 20 razy mnie wyali zamim go zjade. A kolega ma radiówke 256 kb/s i żadko kiedy go wywali.

Opublikowano

Ja mam radiówke 50kb/s i rzadko wywala ale za to przy sciąganiu jest problem :( ale może sobie poradzić :D

SZUKASZ DOŚWIADCZONEGO GM`A?? NAPISZ DO MNIE NA PV :D ROBIE SPOLSZCZENIA ^_^

21571.jpg

21191.jpg

32736.gif

Dnia 6.01.2010 zostałem begginer :D

Kurwa... 20%(10% za spam ale kolejne 10% nie wiem za co), dzięki Mounthains :/

Opublikowano

Poszukaj wirów bo może blokują.

I zadzwoń może i upewnij się ,że masz tą prędkość za którą płacisz bo kumpel płacił przez 4 miesiące za net 2mb a miał 1 ;/

http://www.ptroa.co.il/petitionmovie/petition-English.php Podpisz petycje, twój głos może zmniejszyć cierpienie innym istotom... Zajrzyj bo warto...

Gram pod nickiem FnFal, FxFal i Lancza :D

PL to demo :D

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

OMG!. Nie chodzi o neta tylko o RAM,no o neta moze troche tez.... jak chcesz miec mniejsze lagi to tak:

1. Wylacz wszystkie aplikacje typu skype, gg, ipla i takie gó*na

2. Wyczysc kompa programem np.: CCleaner, Odkurzacz,

3. Wcisnij START--> Uruchom--> i wpisz '' dxdiag'' --> wejdz w zakladke ''Dźwięk''--> Poziom sprzetowego przyspieszenia dzwieku i obok tego suwak.... przesun go na 0 czyli wylacz przyspieszenie

To powinno troche przyspieszyc gry i zmniejszyc lagi

z

Opublikowano

Możesz jeszcze po przez przepustowość.

Start-->Uruchom-->wpisz "gpedit.msc" -->Konfiguracja komputera(na gorze po lewej)-->Szablony administracyjne-->Siec-->Harmonogram pakietów QoS-->

-->Ogranicz rezerwowana przepustowość --> potem skonfiguruj Limit przepustowości na 0%. :)

Z reguły to działa na przyśpieszenie wczytywania się stron, ale może ci coś pomoże.

Liczę na + :D

Dajcie -

Opublikowano

Ja Odpowiem Szybko :)

Masz Słabego Kompa.

Wyl. Wszystkie komunikatory, Aresa uTorrent i inne ktore zdzeraja Duzo Procesu.

I zrob okno metina na Full Screen

67726388604270515055.jpg

46910951821534372332.gif

Jeżeli Ci pomogłem LIKE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...