Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dziwne przydzielanie punktow, zależne od AFK?

wojtek19992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy przydzielane punkty są zależne od tego czy mam afk'era w teamie czy nie? bo trafilem do silver 1 i mialem 0 pkt, ok i było tak
Win(5pkt)->Win(5pkt)->Win(4pkt)->Lose(5pkt)->Lose(3pkt)->Lose(6pkt)
i znowu miałem 0 pkt w silver 1 - po 3 wygranych grach dostałem razem 14 pkt
Wygrałem jedną gre w której był afker cały czas ( można powiedzieć, że 2 ) caitlyn afkowała z 10 minut od 10 do 20 minuty, a jak wróciła to odrazu jax zaczął afczyć ( i tak nic nie robił ) i wygraliśmy i nagle dostałem za 1 gre 13 pkt :O czy to zależy od tego czy mam afkera? bo dostałem za 1 gre prawie tyle samo co za 3 gry...

Opublikowano

Bo miales afka a 4 vs 5 to raczej honor sie nalezy jezeli enemy bylo nafeedowane + wysokie mr mialo

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Raczej nie przez AFK'era masz po prostu małe MMR ( czyli ukryte elo ) , więc musisz nadrobić rankedy statami żeby wyjść na dostawanie pkt +20 ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...