Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Taktyka bicia smoka... xenoxmt2

OreThemCat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem. Ciagle bijac smoka na xenoxie ( z kilkoma ludzmi bo tam pelno osob gra i samemu nie ma jak go bic, chyba ze pozno w nocy) mi wypada pieczec lwa. Ze smoka dropi zwoj i pieczec. Ciagle praktycznie jak z kims bije mi wypada pieczec, a komus innemu zwoj, tylko jak bije sam to mi dropi akurat ten zwoj... troche sie powtarzam xD. No i nie wiem jak bic zeby mi zaczal dropic ten zwoj, bo bije stamtad na 100% najwiecej, i nie wiem co zrobic zeby mi czesto tez zwoj lecial? Za pomoc daje +

OreThemCat

69997536661263266949.png

NIE KLIKAJ W LINK POWYŻEJ BO DOSTANIESZ ZAWAŁU

Opublikowano

Bij najmniej :D

Z tego co zauważyłem, jak np. koleś bije metina, zostało mu pół hp, zaczynasz go bić, to zbierasz więcej/lepszy drop :D

A to co Ci poleci to loteria, nigdy nie wiesz (chociaż w tym przypadku wiesz - lew xD).

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Jest takie coś w metinie, że na końcu jak weźmiesz i wybijesz obstawę smoka i walniesz go 5-10 razy to może dropnąć to coś cenniejsze.

KOLEKCJONER POSTÓW:

50 100 200 300 400 500 600 700 800 900 1k

lUU8K8b.png

Opublikowano

Dzieki bardzo, na poczatku myslalem ze kto go zabije ten dostaje, ale takze wezme sb wasze podpowiedzi i je sprawdze :) Like dla was.

Close

OreThemCat

69997536661263266949.png

NIE KLIKAJ W LINK POWYŻEJ BO DOSTANIESZ ZAWAŁU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...