Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Insurgency: Modern Infatary Combat

Drycan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Mam oto taki problem z gra (tą co w temacie) a otóż kiedyś miałem inna grę na Steam jakaś tam i jak grałem w tamtą grę pokazowywalo mi ze gram własnie w I:MIC

​no to się tym nie przejmowałem i sobie grałem ale teraz w ostatnim czasie skorciło mnie zobaczyć co to za gra i mowie : ,,ja******* ale zaj****** gra '' i zabrałem się do pobierania. Na Steam mi pokazywało mi ze grałem w nią ta trochę no to zacząłem pobierać, pliki tam jakieś się lokalne zrobiły ale mi się ona nie pobiera jak ja ,,przygotowywóję'' do pobierania to pokazuje mi ze przygotowywanie do uruchomiania gry I:MIC a potem wyskakuje ze coś poszło nie tak nie wiem co jest...

Tam jest napisane ze trzeba half life 2 ale no ja mam tf2 , cs surce , cs 1,6 no to powino działać czyż nie ? Szukałem Pomocy wszędzie ale liczę że u was znajdę pomoc.

Mam Naprawdę Wielką Chrapkę Na Tą Grę

Pomorze mi ktoś ?

Opublikowano

Trochę chaotycznie to napisałeś, sam nie wiem czy gra w ogóle nie chce ci się pobrać, czy po ściągnięciu przy próbie uruchomienia coś jest nie tak.

Napisz dokładnie jaki błąd ci wyskakuje.

Sprawdź spójność plików poprzez Steam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...