Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] i pytanie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie.

Bez owijania. Pewnego dnia postanowiłem, iż wykupię sobie server minecraft, aby pobawić się trochę panelem administratora. Powgrywałem różne pluginy i pliki, aczkolwiek usunąłem te podstawowe, które były od razu po kupieniu servera. Nie mając nigdy doczynienia z serverami MC, nie mam pojęcia, czy można to w jakiś sposób cofnąć (Chodzi o to, że chce mieć wszystko od nowa) i dlatego pomyślałem, że zasięgnę rady tutaj.

Każdą sensowną odpowiedź będę plusował.

@Mod.

Jeżeli zły dział to przepraszam i proszę o przeniesienie tematu do tego właściwego.

~Pozdrawiam.

Opublikowano

Z tego co zrozumiałem, usunąłeś sobie pliki, czy tam pare pluginów i chcesz je odzyskać, z Hostingu niestety nie wydobędziesz tych pluginów od nowa, musisz je wgrać na nowo, a potem skonfigurować, ja ci polecam szukać pluginów tutaj:

To jest ukryta treść, proszę
Opublikowano

Ewentualnie poszukaj czy Twój hosting oferuje opcje przywrócenia podstawowych pluginów lub wybrania i wgrania podstawowej pczaki z pluginami, które miałeś na początku. Możesz napisać, gdzie wykupiłeś serwer?

Opublikowano

Jeżeli chcesz mieć nowe pliki, to po prostu pobierz jakąś paczkę z MPC (nie ważne jaką), następnie

wgraj ją przez FTP i podmień sobie tylko folder plugins.

Opublikowano

Ewentualnie poszukaj czy Twój hosting oferuje opcje przywrócenia podstawowych pluginów lub wybrania i wgrania podstawowej pczaki z pluginami, które miałeś na początku. Możesz napisać, gdzie wykupiłeś serwer?

mineserv.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...