Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Nodus 1.6.2

Piteren

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na co wam nodus.Rzeby szpanowac na serverach ze macie eq port 4.Pfff nie lepiej cos samemu pozbierac a nie x-rey i cisniemy panowie.Wedlu mnie te tematy pisza 10-11 latki.BO POPROSTU DUPY WAM SIE NIECHCE RUSZYC,,,,,

Pzdr. Aham i jeszce

MILEGO CHETOWANIA

Opublikowano

Na szczęście nie ma Nodusa na wersję 1.6, i już prawdopodobnie wyżej także nie będzie. Twórca zmądrzał i przerwał projekt. ^_^

Opublikowano

To dobrze :D .Ale i tak. teraz nowe cheaty. Jak bodajze weepcraft czy jakos tak .Mnie to jak8s nie kreci wiec zbytniomsiemtym nie interere.

DZIEKUJE DOBRANOC

Opublikowano

Możecie podać linka do nodusa na 1.6.2 i jak go sie wgrywa ?

Autor Nodusa porzucił już ten projekt, wszystkie nodusy na 1.6+ to zwykły fake lub wirus, nie istnieje już nodus na tą wersję.

Bardzo dobrze, gdyż na serwerach jest co raz mniej cziterów, gdyż nie wszyscy znają MultiHack'a, Weep'a etc. Jeżeli

chodzi o informacje skąd wiem, że porzucił to napisał oficjalnie dla wszystkich swoich userów. ;-)

Opublikowano

Raczej nie znajdziesz nodusa na 1.6.2 . Chyba ze podmienisz wersje z 1.5.2 na 1.6.2 I dodasz pliki to bedzie ci dzialac ;) Pozdrawiam Jok3rStars

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

Możecie podać linka do nodusa na 1.6.2 i jak go sie wgrywa ?

NIE MA I NIE BEDZIE NA SZCZESCIE ! MNIEJ TAKICH NOOBOW JAK TY xD jak cie uraziłem to sorry :p

Opublikowano

Na co wam nodus.Rzeby szpanowac na serverach ze macie eq port 4.Pfff nie lepiej cos samemu pozbierac a nie x-rey i cisniemy panowie.Wedlu mnie te tematy pisza 10-11 latki.BO POPROSTU DUPY WAM SIE NIECHCE RUSZYC,,,,,

Pzdr. Aham i jeszce

MILEGO CHETOWANIA

Powiedzial ten "10-11 latki" co sam pisze Rzeby ahahhaha

Powiem Ci , jaki smak ma zdrada ,

Kłamstwo - otwórz drzwi , tam szatan .

Bagno - Wielu to odpowiada

Znaaam to - Nie tylko z Opowiadań !

Diox < 3

Opublikowano

Popracuj nad orto . rzeby? A nie Żeby ?
A co do Nodusa to jest download kolega pare postów wyżej dodał ze skanem .

Na co wam nodus.Rzeby szpanowac na serverach ze macie eq port 4

Opublikowano

nie ma -,-

Witam siec serwerów ,, Garnizon ''
Potrzebuje Budowniczego do zbudowanie
lobby serwerowego
Wiecej Informacji PW
Budowniczy na starcie
jezeli dobrze sie wywiąże awansuje na Administratora

Kontakt oczywiście: Skype: obalacz lub PW

Opublikowano

Nie ma Nodusa na 1.6.2 i wkoncu bardzo dobrze , ale niestety.... bez hacków obyc sie nie moglo zawsze sie znajdzie ktos co hack zrobi ... no i zrobili.

Szczerze co to za frajda? Granie na hacku zdobywanie wszystkiego w 1 dzien i mega ulatwienie.. gra jest po to by sie nia cieszyc nie cheatowac :)

Pomoglem? Daj Like To Pomaga!

xy41b6u4apxo.jpg

Opublikowano

Pzdr. Aham i jeszce

MILEGO CHETOWANIA

A Ty po co napisałeś ten post? To jest forum przeznaczone do publikowania, reklamowania, zapowiadania cheatów. A to że serwery tutaj reklamować się da To Dodatek.

MPC Multi Player Cheats

Opublikowano

Ja osobiście nodusa potrzebuję tylko na własny serwer w celu szybszej budowy (fastplace, FlyMod i FastBreak)

Nieregulaminowa sygnatura. Wyedytowano przez Naiko.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pzdr. Aham i jeszce

MILEGO CHETOWANIA

Zauważ (za przeproszeniem) IDIOTO... Że to forum nazywa się "MPC" czyli "MultiPlayerCHEATS" To forum w samej nazwie wskazuje na to, że tu się udostępnia cheaty...

Pomogłem? Daj lajka! Z góry dzięki!

Opublikowano

Ludzie czy mogli byście na tym forum nie wyzywać hackerów ? Jak @UP dobrze mówi. To forum o hackach bugach itp wiec nie wiem o co macie spine ... A jesli chodzi o nodusa. Jest wiele innych "hack clientów" np WeepCraft

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...