Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z zakupem

derryou123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z zakupem sprzętu pierwszy to laptop : Nazwa laptopa: Asus K50IJ , karta graficzna : Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family , karty sieciowe : Atheros AR8121/AR8113/AR8114 PCI-E Ethernet Controller i Atheros AR9285 Wireless Network Adapter , Procesory Pentium® Dual-Core CPU T4500 2.30GHz x 2 ,dysk 146 GB , Kontrolery dzieku ,wideo i gier : VIA High Definition Audio Komputer: Nazwa komputera VANISH-F1B1B369 dysk 500giga, karta zintegrowana NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 (256 MB) pamięć 2giga, procesor dwurdzeniowy, Karta sieciowa NVIDIA nForce 10/100 Mbps Ethernet , Karta dźwiękowa Realtek ALC662 @ nVIDIA nForce 6100-430 (MCP61P) - High Definition Audio Controller . Nie wiem ktory z wyzej wymienionych sprzętów do sobie lepiej radę z league of legends. Z góry dziękuje za odpowiedz .Da się wymienić zintegrowaną kartę graficzną w komputerze?

Opublikowano

Zintegrowanej karty się nie da zamienić . Po prostu kupujesz nową i zamieniasz zwykła karte graficzną ( jak jej nie masz to ją dołączasz do płyty głównej ) poczytaj sobie o tym .

Ogólnie to sprzęt nr 1 i nr 2 jest słaby , polecam Ci dodać do nr 1 Radeona 4850 lub geforce 9800 ( max przy takim procku ) i wtedy wyciągniesz około 80 fps przy najwyższych .

Opublikowano

Polecam laptopy HP, bardzo wytrzymałe, z moim nie miałem problemów od 3 lat :) w tym roku także zamierzam kupić nowego ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...