Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chłodzenie w tym gów... laptopie.

PrestoneK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Chłodzenie w moim laptopie , chyba juz przestalo funkcjonowac ( znaczy sie dziala , ale chuja robi ) . Pierwszy miesiąc od kupna lapka, bylo ladnie , teraz nawet przy pisaniu tego tematu mi sie lapek grzeje, pomoze ktos jak schodzic ten syf, moze odchudzic go z czegos . NIE WIEM , POOOMOCY !!!!!!!!

QYUhDIk.png

Opublikowano

Elo. Chłodzenie w moim laptopie , chyba juz przestalo funkcjonowac ( znaczy sie dziala , ale chuja robi ) . Pierwszy miesiąc od kupna lapka, bylo ladnie , teraz nawet przy pisaniu tego tematu mi sie lapek grzeje, pomoze ktos jak schodzic ten syf, moze odchudzic go z czegos . NIE WIEM , POOOMOCY !!!!!!!!

Mam to samo, dlatego mam dość laptopów na stałe, i zamawiam normalny komputer. :) Kup sobie coolera pod lapka.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Rozkręć dolną pokrywę laptopa, przeczyść układ chłodzenia pędzelkiem/ sprężonym powietrzem (NIE używaj odkurzacza!). Gdy już nie będzie kurzu to skręć z powrotem obudowę. Włącz, i sprawdź temperatury.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

cooler pod lapka spokojnie starczy, samemu posiadam taką tacke z malutim wiatraczkiem na usb, chłodzi lapka świetnie, z temp 90+ w grach utrzymuje się 60-70 ponieważ jest jakieś pare cm nad biurkiem.

graphic.png
Opublikowano

cooler pod lapka spokojnie starczy, samemu posiadam taką tacke z malutim wiatraczkiem na usb, chłodzi lapka świetnie, z temp 90+ w grach utrzymuje się 60-70 ponieważ jest jakieś pare cm nad biurkiem.

Człowieku... ale wyczyścić laptopa trzeba zawsze. Nie może być zakurzony, bo to dla niego niezdrowe. Wyczyścić może za darmo, a dobra podkładka to koszt 80zł+

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

A moze miec cos wspolnego to , ze mam zasyfiony caly lapek ? W sensie plikami .

1tb, z czego wolne moze z 200 gb ;d.

QYUhDIk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...