Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] MoH: Warfighter

Sparhawk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam , wczoraj zakupiłemm grę podaną w tytule , wszystko zainstalowane , zaktualizowanie . Przechodzę od razu do MP(to co najbardziej kusi :D) Gram przez 5 min(wszystko dziala plynnie , staty na +) i nagle ścina. Dzwięk ciągle ten sam słychać , nic nie mogę zrobić. Działa tylko Ctrl Alt Del . Ustawienia dałem na najniższe i ciągle to samo , ten sam problem pojawia się w singlu .

Opis komputera: win7,6gm ram, procek:Intel Pentium G860 , system 64-bitowy,karta graficzna : ATI Radeon HD 3870, karta dźwiękowa : realtek. Wszystkie sterowniki aktualne.

Dodam że wiedźmin 2 , darksiders II, cod bo2,MoH2010 i kilka innych stosunkowo nowych gier śmiga bez problemu na najwyższych albo średnich ustawieniach.

Widziałem że były takie tematy ale w żadnym nie znalazłem rozwiązania.

Proszę o pomoc :)

74087101576427940179.png
Opublikowano

Aktualizuj kartę graficzną wyłącz zbędne programy typu gg,skeype podczas grania włącz ALT + CTRL+DEL kliknij PPM przejdź do procesu ustaw na wysoki.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Aktualizuj kartę graficzną wyłącz zbędne programy typu gg,skeype podczas grania włącz ALT + CTRL+DEL kliknij PPM przejdź do procesu ustaw na wysoki.

Opublikowano

W innych grach też masz podobne problemy?

Jaki masz system operacyjny?

Wyłącz antywirusa i zaporę na czas gry, może one w jakiś sposób kolidują z grą.

Nie zaszkodzi też zrobić pełne skanowanie komputera antywirusem.

Zaktualizuj sterowniki do karty dźwiękowej jeśli nie są aktualne.

Opublikowano

Wszystkie programy typu skajpaj czy gg są wyłączone , sterowniki jak już napisałem wyżej są zaktualizowane . Przeskanuje kompa i zrobie tak jak radzicie , a później napisze co i jak .

Windows 7, nie w innych grach nie mam takich problemów.

@EDIT. Zrobiłem tak jak radziliście ale dalej nie działa.

74087101576427940179.png
Opublikowano

Spróbuj przeskanować komputer jeżeli to nie pomoże prawdopodobnie proponował bym ci zrobić re-instal całego systemu operacyjnego.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...