Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co wybrać oraz wytłumaczenie

Kleas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Zamierzam sobie kupić paysafecard za 20 zł dodając wtedy 4150 boost ( bodajże ) a mam już 200 .

Czyli kupuję , od razu mam na koncie łącznie 4350 boost , po czym chcę sobie kupić auto .

Mam 10 lvl , grałem w tę grę na wcześniejszym koncie u kolegi , lecz ten mi je odebrał , mam auto z klasy E więc chcę kupić sobie z klasy A .

Zastanawiałem się nad : BMW M1 PROCAR 1979 Klasa A ogółem 745 (kosztuje 3920 boost ). Czy te auto jest opłacalne ?

Oraz mam pytanie ta wyprzedaż będzie trwała jeszcze jutro ? tj . niedziela 28

A i jak kupie paysefcard'a to od razu będę miał boosty i bez problemu mogę kupić te auto jak mam taki niski lvl ?

Opublikowano

Tak,BMW jest świetne w klasie A,ma kosmiczne nitro.Ja ci również polecam z wyprzedaży Nissana Nismo.

Tak,możesz na każdym lvl kupić auto za SB.

Wyprzedaż jest do juta.

Opublikowano

Kupisz auto na kazdym lv za sb, autko ma automatyczne miejscie. Czyli jak masz 2/5 miejsc bedziesz mial 3/6. Co do kupna samochodu z klasy A na poczatek gry, polecałbym Ci najpierw nauczyc sie dobrze grac bardziej spokojnymi autami, i na trasach które nie sa bardzo krete. Opanujesz juz lekko sterowanie, gaz, hamulec. Bo watpie ze to na klasie E sie nauczyles. To ze kupisz samochod za sb nie zrobi z Ciebie pro gracza. Takie jest moje zdanie. Zaraz dam edita, zobacze aktualne promocje, jak juz tak koniecznie chcesz wejsc na klase A.

Edit. M1 lub Nismo, lecz nismo bardziej pod ucieczki się nadaje. Wez m1 zdecydowanie nic w A nie ma za sb lepszego. Jak sms doladowuje sb to niecała minuta z PScard powinno być podobnie. Lub szybciej. Promocje są do 27 lipca.

Opublikowano

M1 Procar to bardzo dobry wóz, zarówno do klasy A jak i do S.

W takiej cenie jak najbardziej się opłaca.

Tak, jutro też będą wyprzedaże, chyba że EA zrobi nam psikusa co wcale nie jest niemożliwe ;x

Co do PSCard to zbyt dużo ci nie pomogę, bo nigdy nie kupowałem SB przy jej pomocy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...