Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Hostinger.pl - utzyma forum?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na jakim silniku?

@down

po co piszesz... zależy na jakims skrypcie na SMF spokojnie pojdzie, na IP.B to może pomarzyć. Lepiej zaczekaj na jego wypowiedź.

Opublikowano

na jakim silniku?

@down

po co piszesz... zależy na jakims skrypcie na SMF spokojnie pojdzie, na IP.B to może pomarzyć. Lepiej zaczekaj na jego wypowiedź.

Na MYBB

Opublikowano

Jak nie będziesz instalował nie potrzebnych pierdół(czyt. modów, hooków) to jakoś powinno wytrzymać. Najwyżej wyczyszczą Ci FTP :D

Opublikowano

Mogą być lagi , a jeśli będą przeciążenia , Hostinger może usunąć konto.

Pierd0lisz...

Najwyżej mu może zablokować stronę z powodu przeciążenia CPU, zbyt dużej ilości UU, ale i tak po rozpocząciu nowego dnia, strona zostanie odblokowana.

Darmowy hostinger jest wręcz do dupy, nie wiem jak z płatnymi pakietami.

Btw. każdy darmowy hosting, którego resellerem jest youhosting, nadaje się praktycznie do niczego.

I nie ważne, że będzie oferował 500pierdyliardów przestrzeni dyskowej, bo jak stoi na youhosting, to limit CPU pokazuje się przy 20UU/D na MyBB.

@Down:

On stoi na tym samym resellerze, co hostinger.

Hostinger > FWL

897771404427433574016.png

Opublikowano

Darmowe hosty są do d#py. Postaw sobie na jakimś porządnym jak

To jest ukryta treść, proszę
- ja na nim mam kilkanaście stronek, które generuję kilkadziesiąt tysięcy wejść dziennie, i nie ma lagów. Admini nigdy nie przyczepią się do niczego.

Opublikowano

100 osób online ?
Wątpię, że którykolwiek z darmowych hostingów pociągnie ci chociażby połowę tego bez wyrzucania co chwilę błędów. (strzelam że limit pamięci albo cpu umrze szybciej niż tyle osób się tam zaloguje ;)).

Ale po co "darmowe" i g... warte hostingi, jak za naprawdę małe pieniądze można kupić coś dobrego?

Chociażby tu

To jest ukryta treść, proszę

Poszukasz w sieci to sobie jeszcze kod na -25% znajdziesz, wyjdzie niecałe 40zł za pół roku, co jest ceną wręcz śmieszną.

Uczę podstaw zarabiania w internecie. Zainteresowany? Wyślij mi PW!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...