Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zamiana telefonami...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Mam Sony Xperie J miesięczną z simlockiem na orange PL ze zgubioną gwarancją tel używany jako pilot do radia:P bez żadnych śladów i mam okazje wymienić na prawie roczną lumie 800 również z simlock orange PL + dopłata dla mnie 100zł stan bdb z gwarancją. Opłaca się? Bo ni cholery nie wiem co robić :P Nagrodzę zielonymi ;d

@edit telefonu raczej dla siebie nie zostawiam. Co szybciej sprzedam?

Opublikowano

W salonie Orange zdejmują sim-locka za 77zł o ile się nie mylę ;p

Niestety, z Xperi J chcieli 120zł :P

Opublikowano

Opłata

w przypadku Klientów korzystających z ofert indywidualnych: 77 zł z VAT.

w przypadku Klientów korzystających z ofert biznesowych: w ramach promocji ?Rabat na usługe Zdjecie blokady SIM-LOCK" - 77 zł z VAT

Z FAQ Orange simlock

oudcdy.jpg

/

Opublikowano

Z FAQ Orange simlock

Golub-Dobrzyń - stary rynek - serwis Orange. Kobieta mi mówi: ''będzie to kosztowało około 120zł'' zaśmiałem się prosto w twarz :P

@topic Który tel szybciej sprzedam?

Opublikowano

Xperii J nie sprzedasz szybko bo ludzie wiedza ze to slaby telefon, szybciej by poszla lumia 800.

Nie zgodzę się z tobą. Może jest słaba, ale na pewno łatwiej ją sprzedać, niż Lumię... Przynajmniej modele 800 i 900.

@Topic Ja bym się wymienił, ale tylko wtedy, gdy ten telefon miałby być dla mnie, a nie miałaby iść na sprzedaż.

Opublikowano

Zgadzam się, Xperia J to w końcu słaby telefon z androidem, a takie właśnie telefony są najbardziej rozchwytywane. Jeśli miałbym używać tej Lumii to bym się wymienił ale jeśli chodzi o sprzedaż to nie za bardzo.

Opublikowano

dostałem J za złotówkę, żadna rewelacja, jak dostałeś oferte zamiany za lumie 800 to bierz, lumia 800 na pewno ciekawsza i lepsza a potem mozesz ją sprzedać, jakiś gimb czy normalny człowiek ew ktoś kto poleci na kafelki w łindołs fołn wezmie

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...