Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W Jaką Wersje Silkroad Zagrać ?

DeDePL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Mam Takie Pytanie Niedawno Zaczołem grać W Silkroad i Nie Wiem Na Jakiej Wersji Mógłbym Sobie Spokojnie Pograć.

Starałem Się Zagrać Na iSro Ale Tam Z Wbiciem Masakra.

Dzisiaj Sciągnełem RuSro Ale Tam Też Full ...

Proszę Mi Podpowiedzieć Na Jakiej Wersji Zagrać Szukam Takiej Na Której Baaaaardzo Szybko Się Wbija Na Server.

Z Góry Dziękuje I Dam + Za Dobrą Odpowiedź .

Numb Dajesz Mi 3 Tytuły A Powiedz Lepiej Którą Z Nich Najbardziej Polecasz.

Opublikowano

takich tematow juz bylo milion...

csro ksro rusro...

i nie pisz kazdego wyrazu z duzej litery bo to wcale fajnie nie wyglada...

Opublikowano

polecam ksro... wbijasz za pierwszym, sporo polaków, częste taxi i eventy.

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

Ja polecam rusro. A teraz "nie idzie" wbić, bo jest weekend. Zacznie się tydzień roboczy to będą miejsca. ;)

Pozdrawiam! :P

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Polecam abyś nie grał w silkroad, posiadając internet o przepustowości 8 mb\s + i tak będziesz miał lagi, mozolnie się expi, bez silkow nie przetrwasz, także aby zaoszczędzić twoje zdrowie, psychikę, czas i pieniądze szczerze odradzam :) mam 100 lvl i wole pograc w mario niz k**wowac przed monitorem.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Dołączę się do kolegi wyżej. Pograj w counter strike. :D

Opublikowano
Dołączę się do kolegi wyżej. Pograj w counter strike. :D

W to już gram :) Udało mi się wbić na RuSro tylko lipnieeee u mnie z Rosyjskim :/ Jest do tego Spolszczenie lub Zangielszczenie ?

Opublikowano

No tak D&G to jest link z twojego tematu ;] ale to chyba nic złego :P

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Siemka niedługo zrobie serwer w silkroadzi'e prywatny kto chce grac niech pisze na pw.To tyle dzienks za zaangielszcZenie

1358164285-U286162.png

Opublikowano

@up

Jaką ty masz maszynę, że chcesz stawiać serwer SIlkroad? :P

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

Opublikowano

@up

Silnik fiata 126p.. xD

Tez odrazdzam grac w silka bo nalog, chociaz jak juz chcesz grac to Csro. i nie pisz z duzych liter tak jak mowili wyzej bo mam oczoplas chyba ><

sygna1o.jpg

Opublikowano

Ja polecam kSRO, albo cSRO :P Według mnie najlepsze serwery...

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Opublikowano

Silkroad to taka gra w którą łatwo się wciągniesz, jeżeli Ci się spodoba i załapiesz o co w niej chodzi to będzie długo grać.Tak niektórzy piszą żebyś nie zaczynał też Ci radzę bo silkroad będzie się stawał twoim uzależnieniem, będziesz się źle czuł jak nie wbijesz.Zaczniesz wydawać spore sumy, aby ułatwić sobie grę.A jeżeli już chcesz zagrać to zapraszam na CSRO miła gra ;).

Opublikowano

@up

Ja już zrywałem z Silkroad kilkanaście razy i jak widać bezskutecznie :P

Opublikowano

Silkroad to taka gra w którą łatwo się wciągniesz, jeżeli Ci się spodoba i załapiesz o co w niej chodzi to będzie długo grać.Tak niektórzy piszą żebyś nie zaczynał też Ci radzę bo silkroad będzie się stawał twoim uzależnieniem, będziesz się źle czuł jak nie wbijesz.Zaczniesz wydawać spore sumy, aby ułatwić sobie grę.A jeżeli już chcesz zagrać to zapraszam na CSRO miła gra ;).

Niekoniecznie musi się zaraz uzależnić. To już zależy od Niego. :P

Opublikowano

Niekoniecznie musi się zaraz uzależnić. To już zależy od Niego. :P

Hm, no może przesadziłem troszkę :P.Ale jak zobaczy FF 110 lvl sunner itd, to troszkę gula mu podskoczy :P.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...