Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer 2.4.3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Szukam ludzi na serwer Psychofun 2.4.3 gram tam już od 1roku wiec wiem o co chodzi na tym serwie.

A więc tak serwer jest czeski i sami Czesi i Słowacy no i ciężko jest dlatego szukam chętnych osób do gry na tym serwie pomoge w początkach bo już wszystko wiem o co chodzi,gdzie co jest,co trzeba robic w różnych questach.Jakby było nas z 25osob to mozna robić gildie i raidować gildią.

Co do raidów jak to tam wszystko wygląda.Wszystko wygląda tak żeby pójść na Bt to trzeba mieć P4 a P4 zdobywa się poprzez zrobieniu 12q ale jeszcze przed tym trzeba mieć P3 a to się zdobywa na zabicu wszystkich bossow na Botanice w ciagu 1h i oczywiscie miec P2,które zdobywa się na SWP :)

Więc zapraszam na ten serwer bo miałbym z kim porozmawiać na serwerze :D.Bt można robić w 5,10,15,20,25,30,35,40 :D:D.

Tutaj link do rejestracji:

To jest ukryta treść, proszę

Realmlist:SET REALMLIST 46.28.107.118

Spotkacie mnie pod nickiem: Ravenus

W razie jakich pytań piszcie na Gg 37622656.Piszcie nawet gdy jestem niedostępny:) :)

Zapraszam Serdecznie i Polecam Serwer!!!!!!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...